08 August 2014

Throwback Raya 2012 - 2014



maaf ler,pic blurry blurry pulek! ntah kenapa.hahaha.
myb sbb edit dgn photoscape kot.tapi masih lagik boleh tgk kan?
banyak beza kami antara 3 3 tahun ni kan.hehehe.
cuma kaler baju je lebih kurang sama.

tahun depan! aku pulak nk kurus,errrr boleh ke?
krik krik krik~ sape nk promot ubat kurus kat aku,
meh meh~

12 comments:

Zaza Abdul Latif said...

nampak perbezaan dalam 3 3 gambar tu. dari princess dalam perut now dah besar.. so sweet keluarga kau Bedah.. nak kurus yer?? meh aku lapah daging kau sikit.. hehehe

Syima Syaz said...

Tahun lepas u kurus sikit.. Tahun ni happy kot.hehe...
I maintain.. Hahhahaahhaahha... (Gelak benci sebenarnya), tapi husband i pun makin kurang gems. Bukan sebab dia diet tapi sebab banyak buat keja kot. Exercise gituuu...

~MommyAqilMedina~ said...

hehee..tak payah kurus sangat cik Rara..nanti tak cantik..hihi..memang betul pun kaler lebih kurang sama..tapi yang penting meletop!

Siti Nursyamimi said...

ra,aku tgk ko xdelah gemuk mana.. just nice gitew..ko tinggi so xnmpk sgt kechubbyan tu..

Hana Soffelia said...

mak makin lama makin kurus la.. jeles.

Rizziela said...

family bahagia

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

farah tengok rara mmg dah kurus pun.. maintain jer.. elok dah tue..=D

Diana Rashid said...

makan herbalife La Rara..mesti kurus punya..paling kurang pun sebulan 2 kg.akak yang tak disiplin ni pun boleh turun dari saiz 46-40..tapi kan..rara dah kurus pun..nak kurus tang mana lagi??hehehe

Julia Johari said...

Omey 3 tahun pakai baju raya cantik rara :)

dalila said...

alaa...xyah la nk kurus2 rara..
rara bkn gemuk pun..ok dh tu..

eima said...

hahaha mai la aku promote ... kurus cantik dan sihat ..... SHAKLEE
meh pm² aku ...kiki


tp aku tgk ko comey je ....

fazilzura said...

nmpam gojes jeeee....

ke dh kembg ado isi ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...