Image and video hosting by TinyPic

08 August 2014

Throwback Raya 2012 - 2014



maaf ler,pic blurry blurry pulek! ntah kenapa.hahaha.
myb sbb edit dgn photoscape kot.tapi masih lagik boleh tgk kan?
banyak beza kami antara 3 3 tahun ni kan.hehehe.
cuma kaler baju je lebih kurang sama.

tahun depan! aku pulak nk kurus,errrr boleh ke?
krik krik krik~ sape nk promot ubat kurus kat aku,
meh meh~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. nampak perbezaan dalam 3 3 gambar tu. dari princess dalam perut now dah besar.. so sweet keluarga kau Bedah.. nak kurus yer?? meh aku lapah daging kau sikit.. hehehe

    ReplyDelete
  2. Tahun lepas u kurus sikit.. Tahun ni happy kot.hehe...
    I maintain.. Hahhahaahhaahha... (Gelak benci sebenarnya), tapi husband i pun makin kurang gems. Bukan sebab dia diet tapi sebab banyak buat keja kot. Exercise gituuu...

    ReplyDelete
  3. hehee..tak payah kurus sangat cik Rara..nanti tak cantik..hihi..memang betul pun kaler lebih kurang sama..tapi yang penting meletop!

    ReplyDelete
  4. ra,aku tgk ko xdelah gemuk mana.. just nice gitew..ko tinggi so xnmpk sgt kechubbyan tu..

    ReplyDelete
  5. mak makin lama makin kurus la.. jeles.

    ReplyDelete
  6. farah tengok rara mmg dah kurus pun.. maintain jer.. elok dah tue..=D

    ReplyDelete
  7. makan herbalife La Rara..mesti kurus punya..paling kurang pun sebulan 2 kg.akak yang tak disiplin ni pun boleh turun dari saiz 46-40..tapi kan..rara dah kurus pun..nak kurus tang mana lagi??hehehe

    ReplyDelete
  8. Omey 3 tahun pakai baju raya cantik rara :)

    ReplyDelete
  9. alaa...xyah la nk kurus2 rara..
    rara bkn gemuk pun..ok dh tu..

    ReplyDelete
  10. hahaha mai la aku promote ... kurus cantik dan sihat ..... SHAKLEE
    meh pm² aku ...kiki


    tp aku tgk ko comey je ....

    ReplyDelete
  11. nmpam gojes jeeee....

    ke dh kembg ado isi ?

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com