Image and video hosting by TinyPic

18 September 2014

4 CPUV On Going


kan aku kata,aku dah lama abaikan BLOG,
BW pon nan hado.bz kemahen! bz tgk korea pon satu hal jugak.
semalam baru bersemangat waja balik update.tp satu jelah entry nya.
harini nak up 2 entry.tu pon kalau rajin,
blog aku skrg tgh sendhuuuu,org nk masuk pon segan.

Nuffy pon dah lama aku x jenguk,
sbb malassss,tgk xde CPUV baru pong.
so lg lah malas,pg ni try bukak.cuba cuba nasib.
mana tau tetiba ada.hahaha.

tuptup~ pergghhhhhh! bia betikkk,
ada 4 CPUV on going,seyes mcm x percaya,
aku tgk banyak kali jugak.hahahaha.
mekasih nuffy! mekasih sbb masih sayangkan daku!
ok mari draft entry! hahahaha

poyo! bai!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. Aku sedih sejak tukar domain. Hahaha.

    ReplyDelete
  2. wahh.. kite pun 3 je on going... syukur

    ReplyDelete
  3. Rajin sungguh ko cek nuffnang kan.. aku ni ha kadang lupe terus psl nuffnang... haha :D

    ReplyDelete
  4. kite ade 3 ketui je...
    syukurrrr...hehe

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah rezeki, congrats dan semoga terus dimurahkan rezeki yer...

    ReplyDelete
  6. sy pun ada 3 ketull.padahal mcm lama tak update blog...tu yg tetiba jadi rajin update..hehe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com