18 September 2014

4 CPUV On Going


kan aku kata,aku dah lama abaikan BLOG,
BW pon nan hado.bz kemahen! bz tgk korea pon satu hal jugak.
semalam baru bersemangat waja balik update.tp satu jelah entry nya.
harini nak up 2 entry.tu pon kalau rajin,
blog aku skrg tgh sendhuuuu,org nk masuk pon segan.

Nuffy pon dah lama aku x jenguk,
sbb malassss,tgk xde CPUV baru pong.
so lg lah malas,pg ni try bukak.cuba cuba nasib.
mana tau tetiba ada.hahaha.

tuptup~ pergghhhhhh! bia betikkk,
ada 4 CPUV on going,seyes mcm x percaya,
aku tgk banyak kali jugak.hahahaha.
mekasih nuffy! mekasih sbb masih sayangkan daku!
ok mari draft entry! hahahaha

poyo! bai!





8 comments:

DYatie said...

Aku sedih sejak tukar domain. Hahaha.

Umie Artoqiemie said...

wahh.. kite pun 3 je on going... syukur

Wawa Yusoff said...

Rajin sungguh ko cek nuffnang kan.. aku ni ha kadang lupe terus psl nuffnang... haha :D

Fiza Rahman said...

Tahniah.

Nory Zoulkefle said...

kite ade 3 ketui je...
syukurrrr...hehe

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah rezeki, congrats dan semoga terus dimurahkan rezeki yer...

ieza ashaari said...

Sifuuuuuu.. :-D

Halimaton Hanafee said...

sy pun ada 3 ketull.padahal mcm lama tak update blog...tu yg tetiba jadi rajin update..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...