Image and video hosting by TinyPic

22 September 2014

Baju Frozen Murah dan Berkualiti


sambungan Part 1, dan Part 2 : moh cite pasal baju Frozen princess pulak.
Tutu Dress Elsa Princess ni ditaja oleh kak Latifah Bee. aku kenal kak ni
sejak dia jd penaja aku masa aku buat GA dulu.hehe.best akk Latifah Bee ni,
peramah dan senang nk deal dgn dia.

sebulan sebelum aku nk buat birthday princess,aku ada survey survey baju Frozen,
tapi xtau kat mana ada jual,then kak Latifah PM aku,dia kata dia nk sponsor baju.
wahhh bia betik akk ni.hehe.aku segan lah jugak,nk mintak beli,
tapi dia x bg aku beli,dia nk bagi je kat aku.

so seminggu sebelum birthday princess,
kami jumpa kat Axis Ampang,
segan jugak nk jumpa kak Latifah,tapi bila dh jumpa,
xhabis habis borak,sampai lah anak dara aku tu berak,
hahaha.so kena balik cecepat.





kalau beli baju dari kak Latifah ni,pertamanya,korg x yah risau pasal material kain,
kain dia mmg kain satin + net yg lembut tu,bukan kain keras mcm kertas tu ye,
mmg selesa,aku pada mulanya,risau nk beli baju online sbb risau kain dia keras kekung,
aku kalau boleh nk pegang dulu material dia mcm mana,tapi kalau beli dgn
kak Latifah atau dr Butik Online dia ONLINE SHOP mmg tak perlu risau.
material kain amat dititik beratkan,sbb dia jugak bg anak anak dia pakai,
dia kata takkan nk bg anak anak pakai kain x keras kan.

Princess pakai Dress Frozen dia dr kul 3pm sampai malam,
tgh hari tu princess pakai,x berpeluh pon.ok jeee,
dan nampak princess selesa je, x de pon mengamuk ngamuk,
kalau x selesa,kompom dia ngamuk dulu.

oh lupa jugak nk bgtau, Crown yg princess pakai tu,beli kat My One Shop je.
mashu dia belikan.hehehe. Rm12.90, korg tau kan kedai My One Shop tu.
crown crown gini mmg omei omei sangat,murah pun murah,
nasib lah anak dara tu pakai je sepanjang majlis,baik pulak dia haritu,
kalau x jangan harap lah nk pakai.dia senyum senyum tgk muka dia
kat depan cermin.ngade sangat!



tutu skirt and tshirt ni pon dr kak Latifah kak.baik hati sangat akk ni,
semua dia nk bg.hhahaha.banyak lg barang yg dia jual,
kalau barangan Frozen,ko ckp je nk apa,semua ada,
baju,baju tidur,dress,beg semua ada lah.boleh lah usha usha kat
ONLINE SHOP dia eh.berurusan dgn kak Latifah Bee adalah sangat seronok.
semoga akk selalu dimurahkan rezeki ye kak.

ok lah.bai ♥


jgn lupa ONLINE SHOP





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments:

  1. kain keras kaku kekung ko panggil rara? HAHHAHAH ida panggil kaku kejung! hikhikhkhiik

    ReplyDelete
  2. seronoknye la klu dpt menghias2 anak gegirl kan!

    ReplyDelete
  3. comelnya princess... elok je tau.. hehe

    ReplyDelete
  4. frozen menjadi fenomena bebudak sekarang...

    ReplyDelete
  5. fenomena..mana2 pon ada jual baju frozen ni..teringin nak beli tapi anaknya boboi memang tak dapat la..

    sumer yang princess pakai cantik..

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum safura...budak2 skg mmg suka sgt dgn barangan jenama Frozen ni..:)

    ReplyDelete
  7. akak pun pernah beli baju kat dia..Memang berkualaiti kain nya...tahan pulak tu..lagi2 yang pakai tu budak macam maisara yang tak reti dok diam..

    ReplyDelete
  8. org ganu bese pgl kerah kekung..

    anak pmpuan gak mesti frozen je hehe

    ReplyDelete
  9. mak aiii....dah besaq anak dara rara. nmpk beno dah lama tak ke sini. Rara sihat?

    ReplyDelete
  10. Hehehe..kalaula ada lagi anak perempuan kecik nak jgk try baju ala2 frozen ni..kat yaya akk belikan baju tidor frozen je pun boleyy

    ReplyDelete
  11. Aku nasib darwish bukan darwishah. Klu tidak.... huhu.. princess, bju cntik, org lg cntik. Knp eh budak xsuka ada bnda kt kpla? Princess mmg princess on that day, sbb tu suka tiara atas kpla.

    ReplyDelete
  12. untuk pricess.
    jimat duit mak dia.
    adab jd blogger, memberi dan menerima..berterima kasih..
    doa juga, biar dimurahkan rezeki berniga.

    ReplyDelete
  13. Cantik baju incess...ish2 kenan aih auntie tgk..nak terjah online biz si kak latifah tu...

    ReplyDelete
  14. somei nye diaaaa..

    material kain ok x?

    aritu beli bj amni kt fb la .. helen apa tah nama minah tu , order gmba lain , smp lain .. sakit btl hati

    ReplyDelete
  15. comel gile princess pakai dress frozen tu!!

    ReplyDelete
  16. comeinye princess..
    ok la klu kain x keras kejung..ank pun selesa..

    ReplyDelete
  17. salam

    rara .. terima kasih .. hehe akk search tadi sampai ke blog rara , tak sangka rara tulis panjang mcm ni ..

    allhamdulillah .. princess omei ngat tu dpt lg satu baju frozen tu ..

    ReplyDelete
  18. cantik baju tu.... princess rara pun comel!!

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com