Image and video hosting by TinyPic

10 September 2014

Busy sangat ke kau tu?


memang busy! busy sangat! busy gila! busy menggila babi!
ahahahahaha.hadehhh~ dah mencarutsss lak ko pepagi kan?!
aku sangat tak sangka harini dah hari rabu,bila kita banyak kerja,
makin banyak hari berlalu lalu dengan pantas,tak sempat nak kejar,
badan penat sangat sampaikan x boleh tidur,
kaki kaku! kejang,mata terkebil kebil,sampai ke 5am,
lepas tu bila alarm bunyi jam 6.30am,di marah pulak ke jam tu,
sbb bunyi alarm tu rasa annoying sangat kat telingan.
apakah kegilaan nya disitu,bangun pg rasa mcm nk gelakkan kat diri sendiri,
benda alah kecik tu pun tak boleh nk handle.jam pulak dimarahnya.

Rehearsal KIK esok,Presentation betul betul hari Jumaat,
jumaat tu sepatutnya aku dh cuti sbb nk uruskan hal birthday princess,
tapi aku lupa ada presentation.apekahhh lah ko ni!
kalau buat betul betul 7hb haritu.mst dh selamat dah semua benda.
tapi yelah kan,xseronok pulak bila MIL aku xde.hmmmm.
so merasa lah kebizian yg menggila ni,
jumaat lepas presentation,petang tu balik Ipoh,
sampai dah kompom malam.hopefully jalan x jem lah.
balik tu terus dah kena buat persiapan,dekoration.
niat hati nak buat cup cake.tapi sempat ke idak? ich susahnya hati aku ni,
mcm nk buat siap siap kat KL esok,nanti bawak balik je yg dah siap.
akan tetapi,sempat ke nk buat.alaaa tapi cup cake kacang goreng je kan?
tapi bahan tu bila lak nk membelinya.
mcm nk suruh laki aku tolong buat.tapi kang lain pulak jadiknya.
laki aku tu suka ubah ubah resipi.kang jd hape hape.haih xleh kot.
hahaha.

so nak tak nak,buat lah semua sendiri.tengok lah mcm mana.
mana yg senang.niat hati nk deko mcm mcm utk candy buffet,
tapi kalau x sempat.biar lah.apa yg ada jelah.
Less is More ye dokkk! hahaha

ok lah! nk g berak jap.bai ♥





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. bz mengalahkan PM nih..
    apa2 pun all the best lah buat cup cake tu (kalau kau buat) hehehe

    ReplyDelete
  2. dah berak belom? hihihi..

    same gak ngan sy kalau pepagi memang selalu je nak marah dekat jam hihihiii

    ReplyDelete
  3. Hahaha samalah...minggu ni kemain busy x ingat tau. Hemm cepatlah next week. Hahaha nak cuti.

    ReplyDelete
  4. kena buat dari malam jumaat tu la Rara..Balik kerja jumaat terus angkut barang ke Ipoh..Akak tak dapat pi..nanti Rara record la ye..boleh letak kat youtube ke..teringin nak tengok dak kecik tu pakai baju ala2 frozen..jadi Anna ke jadi Elsa.??.janganlupa party tu kena ada lagu let it go tau..heheh..adoi..makcik ni yang berangan lebih..

    ReplyDelete
  5. Last min baru cakap bday princess..kalau tk boleh la balik setiawan melawat pakcik.

    Happy bday princess

    ReplyDelete
  6. Knplah ko buat jauh sgt ra oiiii. Kelako ko ni. Aku tau,mesti xde cup cake nnti.lol. eh, confirm jammed oi sbb selasa cuti.kot2 ramai amik cuti isnin,nk stay lma kt kg.

    ReplyDelete
  7. let it go, let it go... wah mesti meriah party ni nanti ek

    ReplyDelete
  8. chayok2 ...
    good luck utk present hari ni rara

    ReplyDelete
  9. amboi..bznye rara..
    tp sume dh settle kan (lambat pulak bw ni)
    kik pun dh dapat johan kan?tahniah..
    besday princess pun happening bukan maen..xsabar nk tggu entry je ni..hihi

    ReplyDelete
  10. wahhh sure meriah besday anak dara kan ...

    ReplyDelete
  11. saje je nak buat besday princess mase besday kite tau!~

    ReplyDelete
  12. Assalam sis,
    salam perkenalan..
    sha dah laaamaaaaa baca blog sis..
    kenai through busuk ler, he3
    ni baru jer mula blog sendiri..barula ada bran nak ngomen...he3
    tak sabor2 nunggu entry birthday..cecepat update yer he3
    jemput2 la singgah & join blog sha yer..
    harap dapat berkawan & kongsi ceritera bersama2 yer

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com