01 September 2014

Hello September


dah masuk bulan 9 kan.sekejap je rasa.
bulan 9 adalah antara bulan yang terpenting dlm hidup aku.
aku bukan lah jenis ingat tarikh.sokmo lupa jeee.tapi bulan 9 xboleh lupa lah.
birthday my one and only anak dara ( buat masa ni ) hehehe.
and my tulang rusuk lg sebelah tu! princess 7/9 papa dia 29/9. hehehe.
sama bulan,tapi awal dan hujung.tak leh jugak nk sambut birthday sekali.

lagi 7 hari princess nak masuk 2 tahun,
aku ingat lagik,masa tu aku dh memboyot bawak perut.
masih lagik kerja masa tu.the best moment.
bila lah nak merasa lg kan.

harini aku OT,saje jer,xde sape nk ganti aku,
dan alang alang.OT je lah.boleh cari duet lebih sket bulan ni,
banyak benda nak cover.hehehe.ala OT,bukan susah pun.
buat je kerja mcm biasa.nak bangun pagi tu je yg siksa sikit.
lepas tu ok je.

harini 1 september kan,aku nk start diet balik.
dah lama dah kelaut sangat diet aku,
tapi pg pg td aku dh minum nescafe tarik.haha mcm mana tu?
mkn pulak roti sardin.perghhhh! hahaha.tapi xpe.lunch karang x yah mkn dah.
mlm pulak mkn salad je.jd kambing semula lah kau ye safura!
tak tau lah lama mana boleh tahan.tapi bertahan lah!
aku target sampai 60kg je,
tapi kalau dpt 59kg pon ok! tapi susahnyaaaa lahaiii~
siksa rasanya.makan tu sedap dan best kan!
kalau lah boleh makan jeee,tapi x gemuk gemuk.kan best!
ich!

ok lah.korg tunggu lah eh 60kg aku tu.hope tercapai.hahaha.
bai ♥



4 comments:

mama ka0ri said...

Akak pon rasa mcm nk kena diet..haha

Diana Rashid said...

akak tengok macam dah kurus je..berat sekarang berapa??akak pun dah bebrapa minggu tak makan nasik ni..kenapa tak boleh minum nescafe??akak punya diet boleh je nak minum kopi ke nescafe ke..cuma jangan yang berkarbonat je la.rara minum kopi o la..kopi o bagus untuk diet.tapi diet atkins tak boleh minum kopi..pelik kan??hehehhe

DYatie said...

aku jujur.. aku nak 63 je.. skrg aku 68.. pffttt! Nak turun 5kg 1 taun pun belum tentu blh dpt tau. btw, aku tak dapat ot. klu kena kerja pun aku xdpt apa2 ra. gaji xdak. cuti free pn xdak. nangis!

Anonymous said...

salam
awak tuh yang tulang rusuk lagi satu suami awak. tulang rusuk awak cukup. hehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...