17 September 2014

Johan Pertandingan KIK Peringkat Zon Tengah


Assalammualaikum,tak tau nk mula dari mana,lama sangat x update pasal diri sendiri dlm
blog,dah lah blog kena bayar,tapi sambil leka je.update tak,hape pon x,
apa lah nak jadi.tapi tak pelah.mood segala bapak update xsampai lg,
biarlah.basi pun basi lah.hehehe.

Alhamdulillah,berakhir sudah minggu yg sangat Hectic bg aku,
3minggu terakhir sebelum KIK dan sambutan Hari Lahir Princess,
bab birthday princess tu nanti lah cite eh.
harini nak cite pasal KIK.hahahaha.

TAHUKAH ANDA?

saya masuk KIK atas dasar paksaan?
tahukah anda bahawa SYMP tu sangat diperlukan bila berkerja di sektor GOV,
tahukah anda bahawa kumpulan kami hampir hampir ingin menarik diri pada minggu
minggu akhir nk persembahan? hahaha kelakar kan?
kau jangan ingat AF je ada drama,KIK pon ada drama tau.hahaha.
Drama apabila kumpulan yg dipaksa masuk,ahli ahli yg dipaksa menyertai,
dan last last minit lepas x diberi peluang tarik diri,
kami berusaha bersungguh sunggu sampai jd JOHAN.

aku masih x percaya yg kami boleh JOHAN,dan yang paling penting,
masa sesi lakonan aku tergagap gagap.haih! mmg dasar bukan artis!
hahaha.kami mmg mintak nk kalah pon,serius,ini serius,
kami menang bab baju and bergambar je,bab lain mmg nk kalah.
tapi yelah,sape nk sangkal REZEKI ALLAH nak bg kan,
berkat kesabaran k.ain ( setiausaha kump ) buat report sampai tgh malam,
berhempas pulak.tak tidur,akhirnya membuahkan hasil.

nak harapkan aku? aku hanya bg cadangan bab penampilan,
bab baju.bab melawaaaa.hahaha.yg lain lain nan hado sgt lah.
cuba ko suh aku masuk kusus melawa,makeup,pesen pesen,hah tu aku suka lah.
ni bab kerja kerja cm ni.huaaa lemah aku.tapi disebabkan tugasan,
berkerjasama lah kita,SYMP lah kita.tapi kadang kadang aku suka jugak,
suka buat buat sibuk.suka buat buat bz,konon banyak kerja.
hehehe.

dan ini jugak kali pertama aku menyertai apa apa kumpulan,
dan menjadi JOHAN,aku takkan lupa moment ni,
aku kan bukan jenis lucky girl.so aku bukan jenis yg akan menang kalau
masuk apa apa pertandingan.dan mengalir dan bergenang jugak air mata aku,
masa diumumkan kami menang masa tu.serius x percaya.

debaran masa nk naik atas pentas tu yg paling aku xsuka.
tak suka sangat rasa nebes tu,mcm nk terkencing saje.tapi bukan nk kencing pon.
lepas tu cakap dh macam robot.bila tgk balik video persembahan tu,
mmg kami gelak habis habisan.hahaha.

27,28,29 ni bertanding lg diperingkat Jabatan,
inysaAllah ke PD lah kita.aku maybe bawak Princess and Suami aku kot.
aku pon x pernah g PD lg.so moh lah kita menjejak kaki ke PD,
untuk pertandingan kali ni,kami x mengharapkan menang,
cuma cukuplah sekadar mengambil penyertaan.hehehe.kalau menang jugak,
Alhamdulillah,dapat lg 5K.hehehe.

doakan kami ye! Amin.

da best group eva! havoc habis!

6 comments:

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Wahhh tahniah rara..=D

Zaza Abdul Latif said...

congrats Bedah!! menuju puncak.. gemilang cahaya.. hehehe mcm AF plak :p

YangKurusItuSaya said...

tahniah rara... kita pon masuk KIK n SYMP jugak.. susah jadi org yg lembut hati ni.. hik3

Chekgu Azrine said...

Tahniah!!u deserved it

eima said...

tahniah rara .. hebat hebat tu ....

Nory Zoulkefle said...

wahhhh...tahniahh...
kalau dah tertulis rezeki, memang tak kemana lah kan...
heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...