Image and video hosting by TinyPic

18 September 2014

Kalau lah entry boleh ditaip melalui hati

Amboiii.tajuk kemain punya panjang.hahaha.td masa drive balik kerja.aku ada idea utk taip entry.tetiba membuak buak idea.tapi apa kan daya,tgh drive takkan nak menaip kan.hmm tp bila dh sampai rumah,hilang sudah segala idea tu. #sigh hmmm.dan dalam masa yg sama lah kan.aku terfikir.kalau lah hati kita boleh link dgn blog kita.apa yg terlintas dihati,terus je ayat tu keluar kt new entry.hahahaha.senang hati kan mcm tu.entry pon kompom panjang.hahaha.tapi bertabahlah~ ittew hanya mimpi.kenyataannya,kalau ada idea,taip lah.kalau x?! Ketandusan lah blog ko.heee.bai ��

( gambar anak dara dlm kereta balik td.duk belakang sorg sorg.ingatkan buat apa.rupanya tgh solat.solat asar agaknya.siap sarung tudung ibuu.hehehe )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. ank sis bagus la nak duk sorg2 kat blkg.kalo anak sy, kalo blh nak duduk atas riba.hehehe..suh duk kerusi sblh pn xnak

    ReplyDelete
  2. same! pastu esok pagi melangguk depan pc tak tau nk update ape..adehh..

    ReplyDelete
  3. aku pun selalu macam tu ra.... tp now hujung jari je. boleh je type kat hp. tp lambat la...

    entry terkini...iklan percuma here

    ReplyDelete
  4. Apa susah.. kalau idea dtg membuak2 tu ko record je lah suara ko dulu Senah.. lps driving ko karang balik dalam blog..

    Tp mcm klakor je ayat ko kalau lah hati boleh link dgn blog.. hahaha aku rasa mau panjang berkilometer kau membebel hahaaha

    ReplyDelete
  5. hhahaha..comey la princess....smbyg dlm kereta ek...

    ReplyDelete
  6. kalau lah boleh... senang keje kan.. heeeee

    ReplyDelete
  7. Rahsia hati ni banyak...kalau boleh dialirkan pada blog terlalu sangat jujur...itu sbb bila menulis kita banyak tapisan hehhehe...rara bijak si incess ni siap nak solat hehehhe

    ReplyDelete
  8. bkn blog je semua media sosial yg lain... ;-)

    ReplyDelete
  9. Cmni pun ko boleh post jadi entry kt blog kn. Hebat idea ko. Klu aku mesti terpk post kt fb je. Cetek sgt idea aku ni. Grrrrr.

    Geram dgn princess tu. Meh pinjam sehari 2. Huhu.

    ReplyDelete
  10. kaaaaaaaaaaaaannnnn.... klu lah boleh gitu kan ... best puas hati .... tak la nk simpan pastu lupa ape nk taip ....


    comeynye siap berputing .. hihi

    ReplyDelete
  11. bagusnya anak kat belakang tu....comel je

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com