Image and video hosting by TinyPic

04 September 2014

Khamis malam Jumaat

morning korg! semalam tak de entry langsung.
bapak teruk nya mood aku.hahaha.entry g Penang dulu x habis lg,
entry Melaka,entry Jb,ahhh lantokkan lah.malas nk fikir.
bz lah sangat sangat,dengan KIK ( walaupun aku bukan setiausaha )
tapi mcm bz sangat.hahahaha.kesian opismate aku ( yang setiausaha tu )
kena buat report bertungkus lumus,balik lewat malam,kesian sgt,
aku nk bg idea pon xtau mcm mana,nk tolong pon mcm xtau nk tolong mcm mana,
aku xtau yg KIK sesusah ini.hmmmm.

dan minggu depan ada kursus 3 minggu,aku jd urusetia,
kena jaga kursus,kena sediakan makan dan minum selama 3 minggu.
perghhh jaga makan dan minum bukan hal yg mudah yeee.
kalau x sampai makanan,matik aku.hahaha.
tapi xpe.bab makan aku expert.

aku ingat harini nak pergi KWSP,nk uruskan hal hal duet aku yang banyak tu,
tapi aku sampai pun lewat.risau nanti xde parking pulak.
so mcm x jd je pergi harini.hmmm.KWSP korg dh keluarkan ke?
aku amik skim pencen.tu sbb nk keluarkan KWSP,
nk keluar kan buat modal lain.

banyak kan keje aku? hahaha.tapi semua kena tangguh tangguh,
mcm tu lah aku.haih! sampai bila lah nk stop buat benda bertangguh.
eh harini dah khamis,lg 3 hari birthday princess.
heeee.excited nya ibuu!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. Jadi urusetia best sebenarnya mcm2 benda boleh dapat free.. dapat deal dgn macam2 kerenah orang.. hehe

    ReplyDelete
  2. amboi tajuk entry khamis mlm jumaat..tak menahan..hehe

    ReplyDelete
  3. hahaha tajuk tue yang x tahan hahhaha

    ReplyDelete
  4. KIK mmg tak best dan menyusahkan lah Rara..
    tak silap masa Rara ckp join KIK..akak dah disagree..
    ahaha..blh ye main suka je disagree ngan decision org..
    hihi..based on true story..

    ReplyDelete
  5. rara kat Ig apa nama entah ada satu page tu dia buat t-shirt frozen.boleh la tempah untuk family pakai masa majlis nanti..tema frozen kan??tak sabar sanagt nak tengok nih..heheh..

    ReplyDelete
  6. aikk..tajuk entry mcm larik je..kekeke..urusetia nmpk je sng tp payah..sume nk kene pkir..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com