18 September 2014

Lactacyd memberi peluang membuka perniagaan sendiri

Photo: Dear Lactacyd Fans,

We are looking for ladies that have big dreams; eg: to own a bakery shop, to start your own business or to be your own boss etc.

Good news! Lactacyd is giving away a RM30,000 /$15,000 start-up package this time!

Veni, Vidi, Vici! Tag your best girl friends and join now: http://bit.ly/1oom4gl

Cheers,
Super V-men

disebabkan ada CPUV pasal Lactacyd,
aku nk story sikit pasal Lactacyd,
aku mmg pengguna Lactacyd ni,kali ni dah masuk 2 botol,
sebotol yang rm9.50 tu,boleh tahan sampai 3 bulan.percaya x?
Lactacyd ni sangat wangi,dan fresh.
aku guna yg botol biru tu,yg wihtening.
hahaha.ko jangan ingat muka je nk putih.
V section kita pon kena putih dan terjaga tau!

dan Lactacyd pulak ada bukak 1 contest,
contest untuk kita menang 30K dan boleh memulakan
perniagaan yg kita impikan.kita dia nk bg modal lah!
aku dh fill up form td,korg try lah.mana tau bernasib baik kan.
best jugak.mana tau rezeki Allah nk bagi.
as long as niat kita baik.apa salahnya kan =)



ni permohonan aku.hehehe.maafkan ayat yg tunggang langgang tu.
mak hincik x bape nk fluent sgt speaking London.hahaha.
korg tolong vote aku eh.tq korg! hehehe.mana tau menang.boleh lah capai impian aku,
nk buat business candy buffet.hehehe. #verangantakekenabayarkan?



terima kasih korg! huaaaa.sangat sangat terharu!
kalau korg nk join! boleh LIKE FB Lactacyd ni. KLIK SINI






8 comments:

Julia Johari said...

Jom vote hehehhe...julia minat nak buat buaian berendoi...sebab set buaian tu mmg ada kt rumah...tp tak buat2 gak hahahha...ok jom vote

Zaza Abdul Latif said...

yer lah aku vote aku vote!

.ieLah. said...

Tak dapat bukak pon raaa

nadia arrumaisha said...

belum pernah cube Lactacyd.. Hurmmm harus pergi rembat nanti... :)

Fiza Rahman said...

Good luck.

Farah Waheda Wahid said...

all the best dear...

azizah :) said...

jijah pon guna lactacyd ni dulu.. sekarang guna susuk dara..hahaha

gudluck kak!

Umie Artoqiemie said...

Undi safura hidup safura hihi. Cam berkempen lak umie hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...