Image and video hosting by TinyPic

24 September 2014

Lawaknya berkerja dengan makcik makcik

Alhamdulillah.selamat dh lawatan ke Lembaga Koko Nilai.sempat lah dgr taklimat pasal koko.amik tau pasal coklat.tapi skrg xnk story pasal tu.skrg nk story pasal makcik makcik yg bersama aku td.mcm mcm peel makcik makcik tu.aku harap makcik tu x baca blog aku.hahaha.

Kelakar lah bila berkerja dgn dorg.kelam kabut,aku rasa korg mesti faham kan.jenis org yang kelam kabut.xsabar nk buat sesuatu dgn sabar.aku td perhatiii je.malas nk layan.haha.

Bila dah sampai bab nk agih agihkan coklat yg kami dapat tu pun 1 hal.ada lebih 1 box coklat.tapi ada sorg makcik tu bukan nk agih.dia amik sorg.sampai penuh bekas dia.haih selfish kannnn.kena lah bahagi bahagi.semua org buat kerja yg sama.aku sampai sakit sakit kepala nak gelak.aku xheran sgt.tapi kesian lah kt org lain kan.dari awal sampai ke akhir.kelam kabut sajeee.dengan yang xfaham xfahamnya.org tu dah ajar dah terangkan banyak kali.tp still nk tanya.haih sabarrrr sabarrrr.haha.

And now aku masih sakit kepala.ok nk tido jap.bai.hahahaha.sampai nanti gerak aku eh.hahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. Eleh ra... cakap je x nak amik pot padahal ko sakit2 kepala pk kan perangai makcik tu kan.. ahahahaha

    ReplyDelete
  2. Dah namanya pun makciik Rara hehe surelah kelam kabut semacam, berebut coklat bagai.....maklum le ramai anak belaan kat rumah tu hehe

    ReplyDelete
  3. masa aku kerja kat SYABAS dulu ada gak perangai mokcik2 ex gomen (formally JBA) mcm tu jg lah perangai Wa.. layan ajo lahh hehehe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com