19 September 2014

Makan Makan Dominos untuk keberangkatan officemate ke Makkah


Ahad minggu ni,21hbseptember2014 k.ain akan berangkat ke Makkah,
untuk mengerjakan haji,so harini k.ain banjer kami makan,
kami dgn mkn mmg sinonim,makan sajer,xde kerja lain.
asalnya nk g makan kat MidValley,tp boleh pulak harini sesak kemahen,
tempat parking ladies dorg tutup.mmg choi sgt.kami keluar dh 1.30pm,
then cr parking x jumpa,keluar dr midV dh kul 2.15pm,
then last last makan Dominos kat Pantai Dalam je,
sadis kannn! haih! pas tu kena marah sbb balik lambat.
sabarrr jelah.hahaha #padanmukakami


saya punya,lemak melompat gembira!

k.ain tudung merah k.lin tudung kelabu.hehe

terima kasih k.ain,moga dimurahkan rezeki,
doakan kami pulak sampai ke sana ye,
k.ain murah sgt rezeki sbb awal tahun haritu mengerjakan umrah,
dan akhir akhir tahun ni diJemput pula menunaikan haji,
im happy for u,moga nanti,ada jugak kesempatan aku untuk menunaikan umrah.
#hajibelumdaftar sobs~

semoga k.ain selamat pergi dan pulang,
dikurniakan kesihatan yg baik baik saje kat sana,
dah semoga mendapat Haji yg Mabrur.
Amin.

kenyang gila makan Dominos.hikhik,
dan aku nk bg tau korg! air Biru dr Dominos ni adalah sangat sedap.
sedap gilaaa! Try lah Mountain Dew Biru ni.bestttt!
kat luar xde jual lg tau.hehehe

sekian,nak balik.bai ♥


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...