02 September 2014

Morning Beautiful

Assalammualaikum,
morning korg! ok ke harini? harini x jem sangat.
aku sampai opis pon ngam ngam je,xlewat sangat.
korg dh breakfast ke? aku harini mkn cereal je,
kan azam baru nk diet balik.kihkihkih.
kita tunggu jelah sampai bila boleh bertahan.
hope boleh lah capai target,sbb nk kurus sikit masa birthday 
princess minggu depan,then nk kurus lg masa hari adik ipar aku kawen nt.
tak nak lah demok demok,nt x lawa amik picture kan.
hahahaha. #tujekofikirkan?!

ok lah korg! harini bz sikit.xleh nk borak lama,
nanti aku jalan rumah korg eh.lawa nya x BW,
CPUV pon dh credited semua.tu lah.sape suh malas BW kan.
hmmm xpelah.banyak keje nak buat.KIK,Kursus,birthday anak aku.
mcm mcm lg lah.kalah PM tau i punya bz.hee.
ok bai ♥


8 comments:

fazilzura said...

awk tu dh slim melim dh dik non ..

tahan ye makan cereal je.. huhuhu kalau ahkak ni mau sekotak ku abis kan

syawalsimpsons said...

morning

lia said...

good luck diet dear ;)

idzwa kamaruddin said...

Chai yolk...

Zaza Abdul Latif said...

Hi Rara.. lama aku tak datang sini.. hari ni masuk kerja rasa lalok jer sebab malas.. hahaha
Besday princess tu ko buat theme frozen ke Senah??

Diana Rashid said...

Rara tengok tak kat IG kek birthday pelakon arash mohd tu ..kek frozen..simple je..ada olaf kat atas dia..nanti buat la gitu kat Princess.

Love Razila said...

Alhamdulillah...this morning mengcashkan nuffnung...wee, 1st tau tau. Hahhaha ...nak BW gak ni =)

eamy milea said...

Dah slim rara oi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...