Image and video hosting by TinyPic

02 September 2014

Morning Beautiful

Assalammualaikum,
morning korg! ok ke harini? harini x jem sangat.
aku sampai opis pon ngam ngam je,xlewat sangat.
korg dh breakfast ke? aku harini mkn cereal je,
kan azam baru nk diet balik.kihkihkih.
kita tunggu jelah sampai bila boleh bertahan.
hope boleh lah capai target,sbb nk kurus sikit masa birthday 
princess minggu depan,then nk kurus lg masa hari adik ipar aku kawen nt.
tak nak lah demok demok,nt x lawa amik picture kan.
hahahaha. #tujekofikirkan?!

ok lah korg! harini bz sikit.xleh nk borak lama,
nanti aku jalan rumah korg eh.lawa nya x BW,
CPUV pon dh credited semua.tu lah.sape suh malas BW kan.
hmmm xpelah.banyak keje nak buat.KIK,Kursus,birthday anak aku.
mcm mcm lg lah.kalah PM tau i punya bz.hee.
ok bai ♥


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. awk tu dh slim melim dh dik non ..

    tahan ye makan cereal je.. huhuhu kalau ahkak ni mau sekotak ku abis kan

    ReplyDelete
  2. Hi Rara.. lama aku tak datang sini.. hari ni masuk kerja rasa lalok jer sebab malas.. hahaha
    Besday princess tu ko buat theme frozen ke Senah??

    ReplyDelete
  3. Rara tengok tak kat IG kek birthday pelakon arash mohd tu ..kek frozen..simple je..ada olaf kat atas dia..nanti buat la gitu kat Princess.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...this morning mengcashkan nuffnung...wee, 1st tau tau. Hahhaha ...nak BW gak ni =)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com