21 September 2014

Takutnya ada anak dara

Pejam celik pejam celik dah 2 tahun anak aku.bila belek belek pic.Ya Allah.big girl dah.bila tgk dressup dia ptg td.lg lah rasa nk meleleh air mata.besar dh anak ibuu.mulut pon dah pokpek pokpek.pandai dah nak pakai itu,nak pakai ini. Ya Allah,jdkan lah anak aku anak yg solehah,yang mendengar kata,yang menyenangkan hati kami sekeluarga.

P/s : lepas ni leh jd cam khairine anak senah zaza tu.ajak ibuu sopimm.takutnyaaaa.hahaha.ibuu kena kerja lebih sikit ni.hehehe

7 comments:

ArELeEz said...

holloh3..! comelnye #ootd dia..!

Sue-Rya Qistina said...

time flies so fast...samalah ngan akak pun, tau tau je si kakak dah darjah 2..menitis gak airmata masa tgk gambar dia masa kecik2 dulu..

Ibu Lala said...

Ho ho ho. Cam tu la anak anak saya. Kejap kejap ajak pi sopink. Kejap lagi ajk pi mandi kolam. Kejap lagi ajak pi main ice skatting. Cam ibu ni driver je.

Bagusnya ada smgt nak keje. Sy ni tgu ms je nak pencen. Dah jemu sgt keje wpun saving x banyak mana.

mama amir said...

comelnya bersepit2...sebaya dengan anak saya yer, tapi anak saya hero...semoga jadi anak yang solehah yer...^_^

Farah Waheda Wahid said...

yang ada anak teruna pun takut...hik hik hik, budak2 lelaki sekarang banyak yang metrosexual uolss...

Zaza Abdul Latif said...

amboi amboi kemain ootd princess skrg ni.. wpun ke taman tasik ampang hilir sajo.. tapi meletops hehehe..

Ehhh kenapa babitkan anak dara aku pulakk?? hehehe..

sebenarnya yer Ra.. anak ko nanti dah besar kau tau lah terima nasib mcm aku ni.. dia yang pandai2 nak milih sendiri baju apatah lagi cara dia nak dressing.. aku cuma berani perati dari jauh je bila teman dia soping.. kalau dekat2 mau koyak rabak poket aku.. apatah lagi poket seluar bapak dia.. hahahaha. Itu pun depends on budak jugak.. tengok cara dia bergaul dgn kawan2 yg mcm mana.. kalau ada budak yang tak minat shopping or trend2 maka selamat lah poket makbapak.. kena mcm anak aku tu.. kau sendiri tau kannn.. kau dah nampak gambar anak aku kat IG mcm mana kannn. hahahaha

Masa kau akan tiba.. kau tunggu lah.. princess bakal pengganti Kakak Khairine satu hari nnt.. hehehehe

nini said...

semoga princess jadi anak yang solehah....aminnnn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...