22 September 2014

Victoria Beckham True Love



pagi tadi kat HotFM story pasal True Love.
dan kebetulan tgk kwn kat FB post pic ni,tentang True Lovenya
Victoria dan Beckham.dr duduk teres,dan akhirnya dapat beli
ISTANA,hebatnya cinta dorg,dan yg aku teruja,so far x pernah
lg dgr kes apa apa pasal dorg,x dgr pasal gaduh ke,nak cerai ke.
best je kan?

mcm aku pulak,mcm mana aku tau true love nya cinta kami suami isteri,
since laki aku ( masa tu tunang lah ) sanggup datang dr Manjung,
ke KL,semata mata nk bawak aku g hospital,masa tu aku sakit teruk,
xboleh dah nk harapkan org lain,dan dia sanggup datang,
tgh malam pulak masa tu,lepas hantar aku balik rumah,
dia pulang balik ke Manjung,mmg rare lah aku rasa.
kalau org lain,aku xrasa ada org sanggup buat cm tu.

masa tu lah aku rasa aku x boleh hidup tanpa suami aku,
walau gaduh mcm mana pon,aku tak boleh tanpa dia,
gaduh kejap je,xsampai sejam,pas tu aku mst dtg kat dia,
salam dia,cium tangan dia.takut wei,syuga bawah kaki dia.
hahahaha.

aku harap,cinta kita semua suami isteri,kekal berpanjangan lah,
anggap lah duit tu cuma hiasan dunia,selalu pasangan gaduh pasal duet kan?
hehehe.jgn tipu lah,aku tau.hehehe.

dan maksu aku pernah pesan kat aku masa mula mula aku kawen dulu,
dia kata,kalau nk marah,g duduk jauh jauh,
pas tu letak badan ke,tangan ke dekat ngan aircond,kasi sejuk sikit.
hahaha.pas tu nanti mesti ok.

mmg menjadi! kalau rasa nk marah,duduk jauh jauh,
jgn duk dekat dekat lg kalau nk marah,kang mst jd gaduh teruk lg.
hahaha.korg try lah.

ok lah.nk buat kerja.bai ♥




5 comments:

Siti Rohaida Yusof said...

tadi pun ada dengar kat hotfm..kalau dah duduk dlam aircond..kurang la panasnya tu..heheh

Zaza Abdul Latif said...

true love sangat korang.. InshaAllah harap dipanjangkan jodoh korang & loving ala2 Victoria beckam jg.. ;))

lieyalatif said...

manjung ke kl? aduhh sweet sgt rara...tu semua kenangan mase cinta2 kan.....

moga2 cinta kite sampai ke jannah kekal bahagianye....amin

Farah Waheda Wahid said...

Victoria dan Beckham adalah idols...he he he... semoga berkekalan sehingga ke jannah yer?

Diana Rashid said...

Backhem dengan Victoria ni memang kuat jugak jodoh diaorang ni..inagt pasal tahun 2002 kot yang backhem ada skandal dengan model dari malaysia tu..Dia diam je..tetap setia di sampaing suami..

semoga Jodoh Rara dan suami pun kekal selamanya..betul tu.tak baik gaduh lama2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...