09 October 2014

BE paling banyak sepanjang berblog


seriously! aku mmg terkejut gak dgn Nuffnang ni,
sepanjang berblog,aku x pernah cpt BE/CPUV banyak banyak mcm ni,
12 BE??? ko rasa mcm mana? gila kentang kan?
aku nk cakap, terima kasih banyak banyak kat Nuffnang.
akan tetapi! hah ada jugak tetapi nya,
tetapi amount nya senduuuu~ hahaha.
mcm nak naik xnk naik je, 1 BE x cecah pun belas belas ringgit.
kalau dulu dulu, even aku dapat 2 3 BE pun, 1 atau 2 BE tu mesti
cecah puluh puluh ringgit,so x perlu BE banyak banyak pun.

aku tak tau sama ada aku kurang update,
atau hape,tapi rasa update dah banyak dah,
hehe.BW ada jugak buat,even sket sket.hikhik.
tapi ntah lah kan,aku ada jugak baca post kak suria lekatlekit,
dia pon ada cakap pasal ni, amount ciput je.

hmm xpe lah,kita layan kan jelah nuffnang ni,
kang dia kata,bg salah, x bagi pun salah kan.
hikhik.

ok lah,marilah kita pergi membanting tulang,
marilah kita berkerja,hehehe.

p/s : mekasih nuffy sbb bagi BE manyok manyok.
bai ♥




23 comments:

idzwa kamaruddin said...

sama laa...ade bnyk tapi nan hado uang nyer..haha..


ehh..akak anak no.2 dari 3 beradik dik..tapi semua org panggil adik disebabkan jarak dgn adik 10 thn.

Fifi Nadhrah said...

tau takpe.. BE banyak.. tapi amount.. sendu sangat.. fifi pon same jugak..

Fauzi Blues said...

Tu la pasal...terkejut jugak tetiba tgk berduyun duyun plak CPUV masuk... yg penting tetap bersyukur walaupun trafik slow6

Sembang Sukan said...

SYiok tu...meletup la income dari blogging ni ye..

cujen lejen said...

BE sy paling banyak amount RM 4 hengget..huahahhahahahah..

J.Syazwana said...

Sama! semalam check terkejut gila sebab ada 13 BE tengah running. ekekek. tapi tulah amount die memang sendu. Baik be sikit tapi amount gempak kan. Ekekeke x bersukor plak.

faraherda.razalan said...

Xpelah Rara, janji ade dr takde. Heheheheh! Syoklah mcm BE.

nur anis said...

perghh..alhamdulillah...:)

Allene said...

ok la tu ra... ada gak be.. aku takde langsung... uhuhuh

Anne Nurain said...

tu la, nuffnang terlebih murah hati kot skrg.. hehehe

cik fadh said...

sama la kak..btol2 meraih BE nuffnang bg..tp amaun ciputtt..hahaha

Nurzakiah Hanum said...

best kan kalau datang banyak

ros_reeza said...

tahniah kak Rara. nuff tengah demam :) hihih.. apapun rezeki kan..
Ross klik-klik sini juga :)

siti alfakhishah aman said...

kite dapat sikit jek.. newbie kan.. hmmm

pura cane nak banyak.. time BW iklan xnak keluar.. tu yang sendu..

tapi kite klik dah.. hehehe

Mek Onie said...

OIT,KALAH ITEWWWWWW

mama amir said...

Alhamdulillah...tahniah yer...

Mar Mansor said...

ramai yg dapat cpuv banyak2 ni..tahniah tuan blog..
bukan senang nk dapt camni banyak kan..

mama tisya said...

mmg meriah kn..masyukkkkkkk

Sue-Rya Qistina said...

wahhhh..bestnya!!! berduyun2 gitu...tahniah rara!!

Z@i Z@mR33 said...

meriahnyaaaaaaaaa....

#mbalas kunjungan :)

Liyana said...

sama la BE banyakkkk tp amount sendu jek hihi

dalila said...

ok jgk tu rara..ade la jgk..dtg sini menambahkan tabung rara skali -.~

Amanda Suria said...

Be byk...tp mandul...x gerak2 pas tu pelik ada 2 kali sama tajuk....x phm mainan nuffnang...akak ada 12 BE yg on going tp 6 sama tajuk....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...