Image and video hosting by TinyPic

30 October 2014

BOTOX CREAM, Halal tanpa Suntikan

Cuaca sangat tidak menentu sekarang ni,
kalau hujan mesti ribut, kalau panas mesti terik,
bukan panas panas biasa mcm dulu dulu,
tahu kan korg? semua tu memberi sedikit sebanyak effect kepada
kulit wajah kita? 

aku hari hari berjalan kaki untuk pergi breakfast
dan lunch, hari hari berjalan mengadap terik matahari,
kadang kadang naik x tahan muka ni,
sampai sakit kepala pun hade.

1 hari aku tengok muka kat cermin,
usia baru masuk 27 tahun, tapi kulit aku,
alahaiiiii~ kering, kusam, kedut kedut bawah mata,
sedih tau, kalau keluar rumah, mesti kena makeup,
kena pakai apa apa untuk nampakkan muka fresh,
kadang kadang teringin sgt nak dpt kan muka natural
tanpa makeup.sobs~

tapi skrg ni aku tengok, tengah HOT di FB dan blog blog,
ramai bercerita tentang BOTOX CREAM,
ramai yang dah guna dan akui keberkesanannya,
mmg hebat! aku mcm teruja pun hade,
biasa lah perempuan kan, kalau bab bab kecantikan,
berhabis pun xpe.

sebelum ni kalau dengar je BOTOX mesti ingat suntik,
bila suntik mesti ingat Ifa Raziah.kan kan.hahaha.
tapi skrg ni x yah dah suntik suntik,
org pakai CREAM BOTOX je,
suntik suntik sakit wei, pakai Cream je senang!

ko rasa aku xnk try ke? mesti lah nak! hahahaha.


tengok rupa botol pun dah tau mcm mana,
aku kalau membeli, aku akan tengok rupa botol.
packaging dia mcm mana, kalau nan hado je rupa,
malas lah nk amik port, tapi ni, wow! menarik.
rasa nak cuba tu membuak buak.

dan yang paling penting HALAL,
kita mesti cari benda yg halal dan selamat kan,
suami aku, benda yg selalu aku makan dan pakai,
dia akan check dulu.so BOTOX CREAM ni mmg lulus lah
qc dr suami aku.hehehe.dijamin Halal dan selamat.

lepas dah mencuba Cream Botok ni,
serius muka jadi halus je, licin~
mmg seronok sangat, muka dah x kusam,
pagi pagi bangun tidur, tengok muka di cermin,
rasa mcm teruja sangat.parut parut jerawat dulu pon 
semakin hilang dan pudar.nak pergi kerja pon happy je.

korg x nk cuba ke?
pengedar dah ramai di seluruh negeri,
oh ya! kalau nak maklumat lanjut, korg boleh visit website sendiri,
kalau lah penerangan aku x best kan,haha.
boleh ke www.mzsecret.com , boleh tengok testimoni kat situ,
dan senarai agen agen pon ada kat situ,
xrugi mencuba!

ni sedikit info untuk korg :

MZ Secret Botox Cream merupakan produk kecantikan tanpa suntikan yang Halal di Malaysia. Antara kelebihan MZ Botox Cream

- Menegangkan Kulit Wajah -
- Melambatkan proses penuaan, kulit tampak awet muda -
- Menghilangkan Masalah Garis2 halus di muka -
- Kulit nampak putih secara Natural -
- kulit sekata dan tidak berminyak -
- Pori mngecil -
- Menghilang Jerawat dan memudarkan parut-parut jerawat -



maklumat lanjut :

www.mzsecret.com



hebat kan?! selamat mencuba!
nak tanya apa apa, tinggalkan komen ye,
bai ♥



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com