Image and video hosting by TinyPic

14 October 2014

Breakfast : Potato Fritters


hamboihhh,kemahen kannn! padahal cucur kentang je pon,
tajuk nk fritters fritters sangat! hahaha.dah org panggil gitu,
aku pon nak jugak kengkonon omputih~ hahaha.

bila mak mak kat FB tu buat resipi baru,
mula lah jadik viral, sekejap je semua org nk buat.
aku lah salah sorg darinya, gigih sagat kentang memalam td,
pas tu gigih bangun kul 5.30am, menggoreng.hahaha.
kadang kadang rasa kelakar, tapi itu lah kenyataan,
best je bangun pg pg,badan segar, kita x kelam kabut.

hah dah sudah, melalut sudah.



jap lg aku up lg 1 entry, resipi potato fritters ni eh,
alah,sonang kacang jooo, tapi aku biasa lah,suka derhaka kat resipi,
hahaha.kalau makan panas panas,sedappp,sbb dia rangup,
tapi aku dh bawak g opis,dh sejuk, dh x rangup,rasa mcm cucur biasa je.
tapi still sedap lg.

ok lah,nk buat keje jap.jap lg update lg.bai! ♥




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. Mg viral ke cekodok kentang ni? Hebat betul. Cekodok ni mmg selalu jdk makanan kami sefamily. Heheheh!

    ReplyDelete
  2. wahh rara pun dah try yeak...ramai akak tgk dok buat potato fritters nieh...mcm nak try gak ...budak2 suke la ni kan mkn ngan sos n mayo....

    ReplyDelete
  3. dah try jugak...pon sama derhaka kat resepi..buat ikut suka..haha

    ReplyDelete
  4. cicah dgn thai sos atau sos lingam's pun sodap Ra.. tak caya kau cuba.. tp lagi best kalau dapat makan banana cheese hahahahhaa

    ReplyDelete
  5. biasalah kan fb ni kan berhantu..sharing is caring gitu

    ReplyDelete
  6. tgk kt fb aritu..mcm menarik..nk terjah resepi pulak..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com