16 October 2014

Cara simpan video anak anak dengan mudah


selain simpan dalam myBook, aku simpan jugak dlm PC kat opis,
dan jugak paling terbaru aku upload semua dlm Youtube,
sblm ni ada jugak upload sikit sikit,
tapi skrg kalau ada masa, aku upload je semua,
kalau dlm pc payah nanti nk bukak balik.
kalau kat you tube, bila bila je boleh tgk balik,
asalkan ada wifi.hahaha.anak dara aku jenis yang suka
tengok diri sendiri ulang ulang,ntah dia pelik kot tgk
diri dia ada dlm video.hahaha.kdg kdg gelak gelak tgk diri sendir,
haih, apa yg kelakar ntah lah.

tapi!
korang kena bijak jugak, jangan upload pakai data korg!
rugi, korg g lah guna wifi kat mana mana.hahaha.
bijak x aku.aku selalu guna wifi office.
agak agak kena tolak gaji x kalau gitu.
hehehe.

tu je nak cite,xde yg gempak pon! hahaha.
ok bai! ♥



8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

great

Bunda a.k.a KN said...

Tips dan idea yang bagus ni..

Yana Ujang said...

sma la zafirah pun sukaaa nengok video sendiri ulang²...pastu ckp "aimy comel!" hahaha vain sgt! :p

Kakzakie said...

Betul juga kan. Bila-bila masa aje dah boleh tengok satu-persatu. Pilih aje mana nak..

Nory Zoulkefle said...

kite pon upload semua video Iqy dari dalam pantang sampai sekarang...every month punya video...hehehehe...sbb simpan dalam henpon asyiklah penuh memory...heheheeh

Diana Rashid said...

Dulu pun akak simpan kat youtube je..tapi sejak beberap bulan ni macam tak sempat nak buat.nanti la ada masa akak nak masuk kan video2 yang lain..

Liyana said...

hehe. Faiq pun sama suka tgk video sendiri sambil sebut.
"Buu dik encem" -_-'

cujen lejen said...

tak pernah lagi upload video anak kat youtube..hihi..tp ye la asik full je memori..tension... kat youtube boleh set private kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...