08 October 2014

Discovery Of Romance : Korean Drama Terbaru yang sangat best!


aku tak tau bape banyak dah cite korea yg aku tgk tahun ni,
mmg gila korea betul,paling last harini aku habis 16 episod 
Discovery Of Romance ni.wallahhhH~ aku suka cite ni,
1st hero hensem og course lah kan! kedua heroin lawa dan lawak,
aku x bape suka cerita yg terlalu heavy,aku suka ada romance romance sket.
hehehe.baru lah best kan! aku tgk cite Temptation haritu,
stress betul,ending lagik lah.rasa nyesal tgk,nasib lah sbb Hero and Heroin
mmg aku suka.hehe.


cite ni kisah cinta 3 segi lah, Eric and Yumi bercinta selama 5 tahun,
then break off,bercinta lak dengan mamat lagik sorg ni,
then jumpa balik,then fall in love balik,tapi mmg sweet lah,
haih suka aku! tak paham eh sinopsis aku?
aku pon x paham,korg tgk lah sendiri.hehe.


watak watak lain dlm cite ni pun sweet sgt,
kalau korg yg x suka cite heavy heavy sgt,
boleh lah tgk cite ni.hikhik~

ok lah,tu je nak cite.bai ♥






7 comments:

Diana Rashid said...

seminggu dua ni tak sempat nak tengok Kdrama kat online..Sibuk sikit la..sampai suami akak tanya.."dah insaf kot.."
hahahha..dia tak tahu dalam hati ni rasa nak je online tengah2 malam time anak tidur tu..ahhaha..nanti akak bookmark dulu citer ni..

nuyui a.k.a miss YUI said...

ok akan yui tgk..hihih

isi tbg

Nurzakiah Hanum said...

best kan

Chekgu Azrine said...

sis..nak tengok kat mana?online ke?

Anonymous said...

Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add
to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.
I've been looking for a plug-in like this for quite
some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this.
Please let me know if you run into anything.
I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.


Here is my blog; http://Www.Stamped-Concretema1.com/

lovelywa said...

baru2 gak tgk..best gak cite dia..tp mula2 terjebak pas tengok tang ep 12..adoiyaii..kene repeat tgk dari mula la gamaknye..

Anne Nurain said...

mula2 tgk gambar tak kenal, dah mention nama baru tau itu eric.. huhu..
drama ni dah masuk dalam download list.. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...