01 October 2014

First Time masuk TV


walaupun sipi sipi,tapi jadiklah kan,asal ada.hahahaha.
mmg kelakar,tahun 2014 adalah tahun paling manis buat aku,
sayang untuk aku tinggalkan.

kemenangan kumpulan kami kat PD haritu,
masuk dlm TV wei,tapi xde lah gempak sangat,
sikit sikit je.hehehe.ramai yang x tengok sbb berita kul 5pm,
mak aku pun bising,kenapa x bgtau mak ra,
hahaha.mano nak tauuuu.hehehe.
nasib lah kami boleh amik yang record tu kat
wisma TV,kata duk RTM khennn.hehe.
terkejut haritu masih lg belum hilang.
tapi moh lah berehat dulu,
banyak lg kerja untuk bertanding lg di peringkat kebangsaan.


bai ♥




8 comments:

AnneRaini said...

uiii dah jadi org popular..muka dah masuk tv...hehehe

Yana Ujang said...

caya lah ra!! gud luck utk pertandingan seterusnya!! go rara go! *bayangkan ahkak men pom pom dpn pc!* >_<

Zaza Abdul Latif said...

Congrats Ra..
menang dapat, glamer masuk tibi pun dapat.. bangga aku hehehe

dalila said...

dh tgk kt fb td..femesss yuuuu..tahniah3

Cik Puan Eka said...

wahh tahniah kak. Dulu masa kat opis lama, memang eka join KIK.

Seghonok.

Opis baru ni tak masuk sebab mmg ada geng KIK dah. Selalu diorang johan.

fazianbatrisyia said...

untunglerrrr...projek apa yg group buat ye..Sorry kalau sy yg tertinggal. kakak sy jugak aktif KIK ni...

Nurzaliza Mohd Ali said...

Waa... Famous gitu.. Hihihi.. Done.. Klik Klik nuffnang back..

Mila Hilas said...

hehe nasib baik muka comel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...