02 October 2014

Gambar anak gadis berbikini di tepi pantai







dia seronok sangat, mula mula mcm takut,
tapi bila dah kenal air,dah masuk air,
seronok pulak dia.

lepas ni boleh bawak mandi pandai lagik.
hehe,rasa mcm nk hantar princess masuk klas swimming.
over x? hehehe.

mood nk update blog x sampai lg.
ni jelah nk borak.bai!





9 comments:

azizah :) said...

comel anak dara ni!

balik kg nak bawa hakimi mandi pantai gak la.. kata je rumah dekat dgn pantai tp jarang2 pegi..hehe

CikLily Putih said...

dah boleh hantar pi swimming class dah nie..

faraherda.razalan said...

Comelnya! Hehehehe....bikini rainbow!

Aeen said...

wiwit...cekci berbikini...heheh

mOoN IzzaN said...

haha.. model bikini.. comel je tau..

Anonymous said...

mandi pandai ye? hehe-
biasala tuh typo- peace!!
btw, comel si kecik tuh berbikini-

ain.ya.nun. said...

Comel & colorful bikin princess tu.

Zaza Abdul Latif said...

alalala comelnya. .tekejut makcik tengok princess cekci kat tepi pantai.. hehehe

dalila said...

amboi princess..bkn mahen seronok lg..
bole je tu rara klu nk antar kelas swimming..tp klu bole tggu setahun lg..aritu ade jumpe coach tu die ckp klu dh blh terima directions tu dh bole antar class dah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...