Image and video hosting by TinyPic

02 October 2014

Gambar anak gadis berbikini di tepi pantai







dia seronok sangat, mula mula mcm takut,
tapi bila dah kenal air,dah masuk air,
seronok pulak dia.

lepas ni boleh bawak mandi pandai lagik.
hehe,rasa mcm nk hantar princess masuk klas swimming.
over x? hehehe.

mood nk update blog x sampai lg.
ni jelah nk borak.bai!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. comel anak dara ni!

    balik kg nak bawa hakimi mandi pantai gak la.. kata je rumah dekat dgn pantai tp jarang2 pegi..hehe

    ReplyDelete
  2. dah boleh hantar pi swimming class dah nie..

    ReplyDelete
  3. Comelnya! Hehehehe....bikini rainbow!

    ReplyDelete
  4. wiwit...cekci berbikini...heheh

    ReplyDelete
  5. haha.. model bikini.. comel je tau..

    ReplyDelete
  6. mandi pandai ye? hehe-
    biasala tuh typo- peace!!
    btw, comel si kecik tuh berbikini-

    ReplyDelete
  7. Comel & colorful bikin princess tu.

    ReplyDelete
  8. alalala comelnya. .tekejut makcik tengok princess cekci kat tepi pantai.. hehehe

    ReplyDelete
  9. amboi princess..bkn mahen seronok lg..
    bole je tu rara klu nk antar kelas swimming..tp klu bole tggu setahun lg..aritu ade jumpe coach tu die ckp klu dh blh terima directions tu dh bole antar class dah..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com