Image and video hosting by TinyPic

08 October 2014

Gangguan Bekalan Air Selangor Esok 9 Oktober 2014


Nasib x terkena bahagian Ampang,Fuhhhh~
stress gila tau kalau xde air,biar xde letrik lagik,
tapi xde letrik pun susah skrg,xleh charge Hengpong!
hahahaha.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

  1. Kalau kena hari bekerja memang kena cuti.. kesian kat pengasuh nak uruskan anak2.. tapi Alhamdulillah kawasan perumahan ai tak termasuk dalam senarai gangguan bekalan air tu.. ;)

    ReplyDelete
  2. fwehhh, nasib tak ada rumah kte jugak. hehehe :)

    ReplyDelete
  3. terima kasih rara...baca entry rara ni terus cal mama suh simpan air...sbb mama julia jaga Qi tu...dok gombak...fuhhh harap x teruk sgt putus air berlarutan..

    ReplyDelete
  4. Tq info rara. Fuhh shah alam xdek kena kot.. Alhamdulillah, tapi berpada2

    ReplyDelete
  5. Nasib baik area Kinrara tak kena walau still daerah petaling jugak..heheee

    ReplyDelete
  6. sib baek umah iol pun tak kene..legaa..payah nak berak nnt..muahaha

    ReplyDelete
  7. nasib putrajaya x termasuk..bertabahlah utk yg kene catu air tu..mmg seksa klu xde air..

    ReplyDelete
  8. sg buloh termasuk dlm kawasan xde air..walaupun dok kg melayu subang, standby je la tadah air siap2..risau gak..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com