08 October 2014

Gangguan Bekalan Air Selangor Esok 9 Oktober 2014


Nasib x terkena bahagian Ampang,Fuhhhh~
stress gila tau kalau xde air,biar xde letrik lagik,
tapi xde letrik pun susah skrg,xleh charge Hengpong!
hahahaha.




11 comments:

aizamia3 said...

Kalau kena hari bekerja memang kena cuti.. kesian kat pengasuh nak uruskan anak2.. tapi Alhamdulillah kawasan perumahan ai tak termasuk dalam senarai gangguan bekalan air tu.. ;)

faraherda.razalan said...

Fuh! Nsb bek x termsk Subang Jaya.

Syida Rasyidah said...

fwehhh, nasib tak ada rumah kte jugak. hehehe :)

Nurzakiah Hanum said...

adoi2

Julia Johari said...

terima kasih rara...baca entry rara ni terus cal mama suh simpan air...sbb mama julia jaga Qi tu...dok gombak...fuhhh harap x teruk sgt putus air berlarutan..

idzwa kamaruddin said...

fuhhhhhh

εïзmummyHazaεïз said...

Tq info rara. Fuhh shah alam xdek kena kot.. Alhamdulillah, tapi berpada2

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Nasib baik area Kinrara tak kena walau still daerah petaling jugak..heheee

lovelywa said...

sib baek umah iol pun tak kene..legaa..payah nak berak nnt..muahaha

dalila said...

nasib putrajaya x termasuk..bertabahlah utk yg kene catu air tu..mmg seksa klu xde air..

Sue-Rya Qistina said...

sg buloh termasuk dlm kawasan xde air..walaupun dok kg melayu subang, standby je la tadah air siap2..risau gak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...