07 October 2014

Hadiah Harilahir yang paling bermakna

aku teringin nak buat birthday party untuk aku,
last birthday party aku masa aku form 1,
aku ingat lg masa tu kawan semua datang,
mak aku masak,siap ada karoke segala,
best sangat masa tu,nt aku nk carik balik lah semua gambar masa tu,
aku dah tak tau mana perginya.lepas dari tu,
aku rasa dah x buat birthday party.
seronok buat party ni sbb semua kawan kawan boleh datang,
kita jamu dorg makan,minum,mmg seronok bagi aku.

tapi,as usual,tahun ni tak de birthday party buat aku,
hahaha.mcm poyo pulak kan,tapi next year,
aku and suami dah rancang,kami nk sambut birthday 3 org skali,
Princess 7/9, papa 29/9, ibuu 7/10, semua mmg dekat dekat,
so boleh buat skali.hehehe.mst best!

harini,laki aku layankan birthday girl punya selera,
dr pagi aku x breakfast, so mulut ni mcm terasa rasa je nak makan sushi,
nak makan mix bento,so ke Sushi King lah kita,
nk ke Zanmai jauh sangat lak,Sushi King pon jadiklahhh~
kenyang gila makan mix bento,laki aku pulak mcm 10 pinggan sushi,
ich,mmg gila tau dia tu.mcm sushi banyak banyak.haha.


order pakai IPAD je tau,hehehe.

lepas makan kenyang kenyang,jalan jalan pulak,
aku nk cari seluar,untuk buat jogging,hehehe,siap beli seluar baru,
baru lah semangat sket nk jog,masuk Adidas,xde yang pekenan,
masuk kedai Sport pun xde yang aku nak,last last beli kat Aeon jew,
senang kije,pas tu jalan jalan lagi,pegang pegang tangan,
gelak gelak,ewahhh mcm bercinta lak rasa,
kadang kadang kita mmg memerlukan quality time yang mcm ni kan,
seronok je rasa,kalau x! jenuh nak mengejar anak.hehehe.
rasa happy pulak tadi,hikhik.tapi xleh selalu mcm ni,
kami cepat rindukan anak,tadi pun asek teringat je kat Princess,
mmg dasar makmak bapakbapak kan.hehe.

lepas jumpa seluar,masuk Vincci pulak,
pandang bawah,tgk kasut kerja,mcm x burok,ich malu lah,
so ada kasut yg pekenan,beli lah 2 pasang,
baru nak bayar,suami ku kata, " tak pe,biar sayang bayar "
kihkihkih,thanks sayang,sukewww lah kitewww,
kalau tau kitew amik 3 pasang tauuu.hahaha.
laki ai mcm biasa lah,dia bukan reti nak membeli beli,
so dia tolong bayar kan je,tu pun asek tanya aku je,
nak hape nak hape,mana lah aku reti aku nk hape.
mintak Chanel kang baru tau! hehehe.

birthday girl! muka pucat pulok!

bila sonok jalan jalan,x sedar lak masa berlalu,
lalu pantas pulang ke opis,hehehe.kang ngamuk bos aku,
dah lah keluar senyap senyap, sory bos!
neway~ mekasih sayang sbb banjer tacut.hehe.
i love u! moga kita kekal bahagia hingga ke akhir hayat,
i love u, i love u! 

petang ni kita g jogging eh.hahahaha.
bai ♥





12 comments:

idzwa kamaruddin said...

lunch date :)

Chekgu Azrine said...

Hamboi..joging pulak ttba..hahaha

eamy milea said...

happy bsday dear... hehe ..slmt berjoging la nanti k.. :)

DYatie said...

Amvoi! Hapoy birthday ra. Semoga dipermudahkan segala urusan mu dunia akhirat.

Bbwana adienia said...

waa..bestnya..selamat ulangtahun..

Diana Rashid said...

Selamat hari jadi Rara..lambat la aakak ni tertinggal ketapi dah..ehheh..maklum la..cuti..kan..hehe

HanNis SaNia said...

amboi syoknya.. Hihihi happy belated birthday dear :)

e.t.t.y said...

ala ra, lupa la nk wish hri tu.

happy belated birthday yg sweet 17 sgt tuuu....

eh tp kita mcam sebaya kan. tak taulah aku nampak muda, atau ko nampak tua sama umur ng aku. bahahhahahahahahahahhahahahahahahahahah....*gelak lagi sambung sendiri la...


sayang ko ra!

ieza ashaari said...

Olololo omel angat2..huhu..btw, happy belated beday ra. Semoga semuanya dipermudahkan.

Mar Mansor said...

bestnyer birthday girl ni..lunch date bagai..dapat hadiah lagik tu..suka2

dalila said...

oo besday dekat2 je tuu..bole la wat party skali rara..xpun gi holiday ke..

dalila said...

oo besday dekat2 je tuu..bole la wat party skali rara..xpun gi holiday ke..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...