07 October 2014

Happy 27th Birthday SAFURA!

safura? aku lettew~ tapi mak aku sokmo eja nama aku Zarith Sapura,
hahaha,ngade tau mak ni!

harini 7 oktober 2014,genap usia aku 27 tahun,
diusia 27 tahun ada seorang anak dan suami yg paling penyayang,
aku x mintak apa apa tahun ni,cuma mintak kesihatan yang baik,
hati yang bersih,hidup yang tenang dan aman di samping keluarga.

semalam laki aku sempat buat surprise,
dlm kul 8 lebih,dia kata nk keluar,
g rumah kawan dia jap,biasa lah BFF belakang rumah dia tu,
ada je projek dorg,so disebabkan laki aku bg layanan
yang baik dr pagi semalam,so aku diam jelah bila dia nk keluar,
aku x bising pun,dlm kul 10pm,
aku naik atas dengan princess,nk tido lah kononnya,
tapi layan Saloma jap kat GengTube,
sampai lah kul 11.56pm, aku dengar dengar jugak kat pintu,
takde nampaknya ciri ciri org nak naik,
aku cakap kat princess,ibuu nak g toilet jap,
dia pun diam jelah~ layan mata nk tido,
aku habis je buang air,
bukak bukak pintu,ada orang hulur kek,
sambil nyanyi lagu Happy Birthday,
holloh holloh,nape omei sgt nehhh!
depan pintu toilet bawak kek.hahahaha.
mmg terkejut beruk aku,aku terjerit sket,
princess lak beriye riye nangis,sbb terkejut.
hahaha.

kek semalam.hehehe

mekasih sayang sbb buat surprise,semalam baru je ingat nk merajuk,
tapi x jadik lah.hikhik! laki mak jemah ni jarang nk buat surprise,
sbb asek tak jadik je kalau buat.hehehe.kali ni menjadik,
terkejut gak kan.hehehe.eh rasa nk nangis lak!



muka selfie pagi tadi,dah 27 tahun dah aku,lg 3 tahun dah masuk 30,
but it just a numbers kan! so biarlah, aku tetap 17,hahaha.
baru lepas SPM tau.hehe.mcm x percaya je dah 27,
pinggang makin kerap sakit,dah mcm org tua,
mata ada kedut kedut,ezema mcm lagik teruk,
huaaaaaaa.kena makan supplement lebih sket ni.hehehe
ok lah,panjang lak bebel,bai ♥




19 comments:

Julia Johari said...

Happy birthday rara...oh 3 tahun lg nak join our club ye...dipersilakan hahahhaha

Lynda Che Lah said...

happy birthday Rara..
semoga segala impian jadi kenyataan
last sabtuday ada org tanya akak..umur berapa..
me : 30 thn..
dia : owh..rasa apa
me : xde rasa apapun..rasa mcm 17 18 je..ahaha..
it's just a number..
semoga sihat selalu panjang umur..

syawalsimpsons said...

happy bufday

Nurzakiah Hanum said...

HB Safura

athi FATHIYAH said...

happy birthday Rara

Ainim Suju said...

selamat hari lahir safura

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Happy Birthday Rara..Semoga kebahagiaan akan menjadi milik Rara sekeluarga selamanya..Amin!

Zaza Abdul Latif said...

HAPPY HAPPY HAPPY BIRTHDAY DIK PURA..
baru 27 dik.. belum 30.. tp kalau dah 30 pun its just a number.. yang penting maintain gojes gittue.. :))

Suliana said...

HAPPY BIRTHDAY TO YOU!! MAY ALLAH BLESS YOU ALWAYS..

idzwa kamaruddin said...

happy birthday adik manis!!

nuyui a.k.a miss YUI said...

selamat hari lahir kak..

waaahh kt bulan yg sama lah ya.
moga pnjg umur dan dimurahkan lg rezeki..
aamiin.

AnneRaini said...

happy besday rara..27 tahun muda lagi...tunggu 3 series mcm akak ni lagi banyak sakit bdn..hehe

cujen lejen said...

happy birthday sis.. well 27 mudah lagi..belum lg masuk 3 series..hehe

Chekgu Azrine said...

Happy birthday rara..bestnya lambat lagi nak 30..hahaha..
Akk ni dh nak masuk 35..rilex je..wakakaka

mama amir said...

Alhamdulillah...selamat hari lahir!!

MisZ FyZa said...

Happy Birthday rara..

Mar Mansor said...

happy belated birthday rara..sweetnye asben rara ni..ish2...nak nangis tumpang gembira..
rara muda lagi...

dalila said...

hepi belated besday rara..
bestnye ade surprise..
xpe..umur tu sekadar no je..yg penting maintain gojess..

Iylani said...

salam kak pura,

i know its a bit late but happy belated birthday!! love you! semoga sentiasa dirahmati Allah dan dimurahkan rezeki, in shaa Allah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...