28 October 2014

Happy 3rd Anniversary Fadhlan & Safura


eh rasa mcm baru je semalam kawen ( ayat klise ) mcm biasa lah.hikhik.
semalam hape? anak dah 2 tahun hoiii~

harini Anniversary kami yg ke 3,
bulan 9 dan 10 adalah hari wish wish,
sebab mmg berderet, start from birthday sampai ke anniversary,
mcm biasa, no seprise seprise lah,hehe.just wishes and kisses.
ewahhh~ hehehe.

sekejap je masa berlalu, dah 3 tahun usia perkahwinan kami,
kami masih lg belajar, dan sampai tua kami akan belajar mengenal
hati budi masing masing, seriously! 
belajar mengenai pasangan masing masing mmg takkan habis.

laki aku mcm biasa, seorang yg cool, tapi kalau dia susah hati,
akan nampak muka dia susah hati, tapi dia x suka menyusahkan org,
hmm kdg kdg aku selalu pujuk dia, ceritakan masalah dia,
bila kita luahkan perasaan, hati kita lega sangat kan.

sepanjang 3 tahun usia perkahwinan, kami selalu adakan
sesi pillow talk, mmg best! bercakap dengan pasangan kita
akan menambahkan rasa cinta, x percaya? buat lah! hehehe.



aku xde apa nk wish, cuma, nk cakap kat suami aku,
sayangilah aku sampai aku tua, sampai bila bila,
sbb aku sayang sangat kat dia.heee~

moga cinta kami kekal sampai mati.
Amin.



16 comments:

Mar Mansor said...

happy anniversary rara..

Allene said...

wah ayat last.. sempoi.. tp indeed...

Aeen said...

HAPPY 3RD ANNIVERSARY RARA & HUSBAND...:D

IK Tia said...

moga akak dengan asben kuat tempuhi dugaan berumahtangga ni eh :)

fazianbatrisyia said...

Happy anniversary rara & hb...bahagia selamanya.

Ayu azmir said...

Happy 3rd anyversery.... semoga kekal bahgia sehingga ke akhir hayat...

nini said...

semoga jodoh berpanjangan....aminnnnn

Didie Kamila said...

Happy Anniversary..semoga terus bahagia..:)

Yaya Azura said...

Happy anniversary rara
Moga bahagia sentiasa

Love Razila said...

Rara, happy anyversary...semoga bahagia till jannah. Amin!! 3y?? muda lagi...hehehe.

ieza ashaari said...

Mcm sedih je ayat last tu..hukhukhuk..

Btw, happy anni ra..

e k i n ♥ y u s r i said...

happy anniversary

ain.ya.nun. said...

Happy Anniversary Rara. Moga sentiasa bahagia sampai ke syurga :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

happy anvrsry kak =)

MizzTina said...

happy anny rara dan suami.. moga kekal hingga jannah..

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam safura,
betui3
iols paling suka PILLOW TALK
cakap sambil mata tertutup
mulut tak leh benti pot pet he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...