13 October 2014

Pasangan Kembar gembira terima JENAZAH


memalukan!
bukan sekali dua kali,tapi dah banyak kali,
aku pun x faham kenapa.apa masalahnya,
xde ke org yg final check,
dan kalau aku lah,lepas aku buat selalu kesalahan yg sama,
aku akan check banyak banyak kali,then mintak tolong org lain checkkan,
tapi ni tidak,sampai dah jadik viral kat FB,
malu malu malu! mcm mana lah RTM x selalu kena kutuk.
tak faham lah aku.
haih haih!






4 comments:

dalila said...

hikhikhik..
xtau la nk ckp..wat sambil lewa je kot..hurmmm

ros_reeza said...

ops.. ada jugak tengok kat fb psal ni..

Zaza Abdul Latif said...

jangan marah dik pura.. RTM kan tempat kerja kau jugak.. hahaha

Mar Mansor said...

banyak kali dah..saya pun perasan..tapi ntah le ek..
takkan lah benda simple pun leh salah..emm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...