Image and video hosting by TinyPic

13 October 2014

Pasangan Kembar gembira terima JENAZAH


memalukan!
bukan sekali dua kali,tapi dah banyak kali,
aku pun x faham kenapa.apa masalahnya,
xde ke org yg final check,
dan kalau aku lah,lepas aku buat selalu kesalahan yg sama,
aku akan check banyak banyak kali,then mintak tolong org lain checkkan,
tapi ni tidak,sampai dah jadik viral kat FB,
malu malu malu! mcm mana lah RTM x selalu kena kutuk.
tak faham lah aku.
haih haih!






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. hikhikhik..
    xtau la nk ckp..wat sambil lewa je kot..hurmmm

    ReplyDelete
  2. ops.. ada jugak tengok kat fb psal ni..

    ReplyDelete
  3. jangan marah dik pura.. RTM kan tempat kerja kau jugak.. hahaha

    ReplyDelete
  4. banyak kali dah..saya pun perasan..tapi ntah le ek..
    takkan lah benda simple pun leh salah..emm

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com