29 October 2014

Perempuan! tolong jangan terjebak dengan Aidiuma

4 helai koleksi yg pertama sekali, biru tulip kwn punya
dulu aku sikit pun x pandang AJ, haha, aku ada pekenan yang daisy tu dulu,
tapi macam kemahuan tu x membuak buak pon, xtau lah kenapa,
tapi tetiba je nafsu tu dtg, tambah pulak bila ada geng.

asalnya si Anez Zamri tu lah.dia suka upload AJ dia,
semua comels comels, start dr cupcake tu.mmg suka gila aku,
ada lah try kirim kirim kat anez, tapi anez kata dah habis,
then start mengirim kat org bila ada mobile store,
kirim kat makcik laki aku, hahaha, dia konvo kat UTP,
pas tu aku sibuk kirim kat dia, dapat lah yang Green label
and white label ni, hehe. dah pandai kenal label label pulak wei.
hahaha.sblm ni x tahu langsung.

lepas tu merebak masuk ke group group AJ pulak,
dah masuk group tu mula lah mengirim pulak,
kalau kirim kena bayar upah, ada yg rm3, rm5, then pos lah,
aku rasa aku rela bayar rm3 lg dari kena bersesak sesak kat concept store tu,
sorg kata kat concept store tu ada yg sampai gaduh gaduh,
nangis nangis rebut tudung.hahaha.gila kan!
gitu lah kekdah nya! sape kata bawal xde value?
tinggi nilainya walau murah tau.

anez cakap, kalau yg old season lg mahal,
ada yg org jual sampai beratus ratus,
perghhh~ seyes wehhh~ mmg gila.
aku pon mula x tau kenapa mcm tu,
tapi bila dh tgk banyak kali, mmg lawa lawa jugak pattern lama,
tudung ni design nya limited, xbanyak keluar,
dan design akan keluar setiap minggu,
hah ko rasa larat x nak kejar?
kalau larat kejar lah.aku dah nk semput ni.
malam td x cukup tidur sbb memikior kan nk design yg mana
untuk keluaran WL weekend ni.hahaha.
laki aku geleng kepala je,haha.

aku jarang addict dengan 1 benda,
tapi kali ni disebabkan tudung, dan harga dia mampu milik,
so aku terus memburu, aku ni walaupun nampak ganazzz,
tapi aku berjiwa lembut,suka gila design yg comel comel,
ewahhhh~ hahaha.

skrg baru ada 4 helai, kat anez aku order lg 2 helai,
pas tu ada yg Q lagik 4 helai! hahaha.seyes gila!
aku sampai nk nangis rasa.

WL yg keluar weekend ni.

nanti dah dpt aku belanja lg pic tau.
hehehe, aku nasihatkan korg jangan lah terjebak,
nanti jadik cm aku.hahahaha.kalau nk terjebak pon xpe.
nanti aku ada geng.hehehe.

ok lah.bai!



sedap mata memandang

13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

Shizan Syafik said...

Btul2.. Tp disebbkn cs jauh.. Mls nk tension.. Pk klau ada org jual, brpttn, grab.. Xde, sudah.. Dhla xterkejar design dia..

ziezah.com said...

jijah baru ada dua Aj.. asal g butik je abis.. cepat betul

Mar Mansor said...

saya memang pakai tudung bawal @ y 4 segi punye..AJ takde beli lagi..

MizzTina said...

hahaha...welkem to de club bebeh.. akak dl layan yg plain je.. bila tgk skang corak dia comel, trus terjebak..

Kakzakie said...

Cantk-cantiklah semuanya. Memang kalau dah terjebak susah nak undur dah nama pun perempuan.

:: Cik Viva :: said...

love tudung AJ..boring dh bawal plain..hehe

nini said...

tp memng comel la kan....

Chekgu Azrine said...

Akk dah terjebak dah dulu.haha.giler btul!!skg dah xbeli dah.

Mila Hilas said...

ptt la kwn2 sy rmi yg jual AJ ni.ish3...mcm tu skali ye.dhsyt

Diana Rashid said...

hehehe.sama penyakit dengan adik akakkat sabah nun la nih...akak tak tahu pun benda2 geini..kalau jalan2 nampak cantik beli je..kadang2 yang 10 ringgit pun akak tibai asal lawa.tak de jenama apa2..heheh

Nafisa81 said...

Coraknya macam lukisan budak tadika pun ada...tp yg tu la yg comel

fiza said...

Cantikan sis .saya pun baru lagi ni terjebak .. designnya comelss sungguh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...