29 October 2014

pre-makan makan 3rd Anniversary


takde yg istimewa semalam,
benda jepun naik, so diam diam je tido.hahaha
nak pergi Wondermilk kononnya,
tapi balik kerja semalam, sampai rumah dh pukul 6.45pm,
jem kemahen, so wondermilk kemana, apah kemana,
kebetulan stok pampers princess dah nak habis,
tesco pulak sale mamypoko rm40,
g rembat pampers dulu lah.princess dah pakai size XL,
huaaaaaaa.membesar peha anak aku.haha.

suami kata jom makan kat secret recipe,
tapi aku mcm bosan je, sbb aku rasa mcm xde yg menarik kat SR,
rasa mcm dh bosan dah,aku nk jugak makan kat wondermilk.
hehehe.

tapi last last makan kat Hazraz je,
mkn western, sbb mmg runsing sgt fikir nak mkn kat mana,
korg ada masalah mcm aku x?
kami laki bini asek bertelagah je suruh decide mkn kat mana,
bosan betul.haha

so lepas makan, balik rumah, baring baring,
pillow talk lg dengan suami aku, sembang pasal nk beli rumah.
dan gelak gelak dan fikir pasal Bawal Aidijuma aku.
last last tertidur.hahaha.

sekian cerita yg bosan dr aku,
bai ♥



larikkkkkkkkkkkkkkkkk~ hahaha




16 comments:

Hana Syed said...

Selamat ulang tahun.Semoga kekal bahagia!

Mila Hilas said...

sy pn sm sll gaduh xtahu nk mkn kt mn hehe

lia said...

untung la da bosan dgn SR.. nmpk sgt slalu check-in c2 he3

Lea IsNawi said...

Hehehe...selamat ulang tahun. Moga kekal bahgia till jannah

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah best2 sbb makan2..hihih

nuyui a.k.a miss YUI said...

isi tbg =)

J.Syazwana said...

selamat ulang tahun perkahwinan kak. hihi

sama lah kite kalau keluar dengan tunang boleh bergaduh nak pilih tempat makan sebab masing2 tanak pikir. hahaha

Aeen said...

daku pun punyai masalah yg sama bila nak decide gi tmpt makan...bole gadoh laki bini tau...heheh

Sidratul Muntaha said...

oh mak kau..
nom nom nom
lapo lapo lapo tgk daging tu

eima said...

siap pillow talk so romantik la ....

ieza ashaari said...

Boleh r asalkn update blog ye dak..huhu..

Nurzakiah Hanum said...

selamat ulang tahun

siti alfakhishah aman said...

kejapnye bosan SR.. kite je pon belom jejak SR lagi seumur hidup.. kesian..

Puan Awin said...

wah, kita dh lama ngidam nk mkn western food ni, tapi lum tercapai lagi....sekali tgk pic rara mkn, dah terasa2 kat lidah :(

Chekgu Azrine said...

Okla tu sis..asalkan dpt bt benda yg menggembirakan sis

Diana Rashid said...

citer pasal adijuma tu kena jugak ada..kan??laki pun tadah je la telinga dengar..hahhha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...