Image and video hosting by TinyPic

29 October 2014

pre-makan makan 3rd Anniversary


takde yg istimewa semalam,
benda jepun naik, so diam diam je tido.hahaha
nak pergi Wondermilk kononnya,
tapi balik kerja semalam, sampai rumah dh pukul 6.45pm,
jem kemahen, so wondermilk kemana, apah kemana,
kebetulan stok pampers princess dah nak habis,
tesco pulak sale mamypoko rm40,
g rembat pampers dulu lah.princess dah pakai size XL,
huaaaaaaa.membesar peha anak aku.haha.

suami kata jom makan kat secret recipe,
tapi aku mcm bosan je, sbb aku rasa mcm xde yg menarik kat SR,
rasa mcm dh bosan dah,aku nk jugak makan kat wondermilk.
hehehe.

tapi last last makan kat Hazraz je,
mkn western, sbb mmg runsing sgt fikir nak mkn kat mana,
korg ada masalah mcm aku x?
kami laki bini asek bertelagah je suruh decide mkn kat mana,
bosan betul.haha

so lepas makan, balik rumah, baring baring,
pillow talk lg dengan suami aku, sembang pasal nk beli rumah.
dan gelak gelak dan fikir pasal Bawal Aidijuma aku.
last last tertidur.hahaha.

sekian cerita yg bosan dr aku,
bai ♥



larikkkkkkkkkkkkkkkkk~ hahaha




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

  1. Selamat ulang tahun.Semoga kekal bahagia!

    ReplyDelete
  2. sy pn sm sll gaduh xtahu nk mkn kt mn hehe

    ReplyDelete
  3. untung la da bosan dgn SR.. nmpk sgt slalu check-in c2 he3

    ReplyDelete
  4. Hehehe...selamat ulang tahun. Moga kekal bahgia till jannah

    ReplyDelete
  5. selamat ulang tahun perkahwinan kak. hihi

    sama lah kite kalau keluar dengan tunang boleh bergaduh nak pilih tempat makan sebab masing2 tanak pikir. hahaha

    ReplyDelete
  6. daku pun punyai masalah yg sama bila nak decide gi tmpt makan...bole gadoh laki bini tau...heheh

    ReplyDelete
  7. oh mak kau..
    nom nom nom
    lapo lapo lapo tgk daging tu

    ReplyDelete
  8. siap pillow talk so romantik la ....

    ReplyDelete
  9. Boleh r asalkn update blog ye dak..huhu..

    ReplyDelete
  10. kejapnye bosan SR.. kite je pon belom jejak SR lagi seumur hidup.. kesian..

    ReplyDelete
  11. wah, kita dh lama ngidam nk mkn western food ni, tapi lum tercapai lagi....sekali tgk pic rara mkn, dah terasa2 kat lidah :(

    ReplyDelete
  12. Okla tu sis..asalkan dpt bt benda yg menggembirakan sis

    ReplyDelete
  13. citer pasal adijuma tu kena jugak ada..kan??laki pun tadah je la telinga dengar..hahhha

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com