10 October 2014

Putera William dan Kate Middleton bakal timang anak kembar



tahniah! seronoknya dapat anak kembarrrr~





13 comments:

nur anis said...

bestnyaaa dapat anak kembar...

Allene said...

bestnya....

Kakzakie said...

Keluarga William tak ada genetik twins tapi mungkin dlm keluarga Kate ada itu yg dia dpt anak kembar.. bestnya:)

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

mOoN IzzaN said...

haaaa.. nak baby kembar jugakk.. hehehe

dalila said...

wahh..bestnye kembar..mesti 2-2 comei ni..

Rizziela said...

bestnya..blh ajak joint group kembar ni :D

lieyalatif said...

bestnye laa hai rara oiiii.....akak kalo dpt kembar lepas ni mmg tutup kilang terus dah heheeheh

lagi satu yg best, die ni beranak2 abis due minggu dah kurus slim balik...kite? due bulan pantang pun lum tentu kurus hahahahaah

Amanda Suria said...

Akak dah ada kembar...cukup la tu even bukn anak sendiri...mental nak kena kuat bila ada anak kembar ni...belanja double...sekolah lagi...semua nak guna duit...hihihi....

shura shushi said...

Eh pregnant lagi

**iolss ketinggalan hahaha

siti alfakhishah aman said...

kawan sebelah kita ni ada anak kembar.. geram tengok.. perangai dgn kesukaan sama jek..

nida-razak said...

bestnya ada anak kembar kan..

Diana Rashid said...

Ada terbaca jugak kat dailymail.Untung la..kan?/tak payah beranak banyak kali.heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...