Image and video hosting by TinyPic

10 October 2014

Putera William dan Kate Middleton bakal timang anak kembar



tahniah! seronoknya dapat anak kembarrrr~





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. Keluarga William tak ada genetik twins tapi mungkin dlm keluarga Kate ada itu yg dia dpt anak kembar.. bestnya:)

    ReplyDelete
  2. haaaa.. nak baby kembar jugakk.. hehehe

    ReplyDelete
  3. wahh..bestnye kembar..mesti 2-2 comei ni..

    ReplyDelete
  4. bestnya..blh ajak joint group kembar ni :D

    ReplyDelete
  5. bestnye laa hai rara oiiii.....akak kalo dpt kembar lepas ni mmg tutup kilang terus dah heheeheh

    lagi satu yg best, die ni beranak2 abis due minggu dah kurus slim balik...kite? due bulan pantang pun lum tentu kurus hahahahaah

    ReplyDelete
  6. Akak dah ada kembar...cukup la tu even bukn anak sendiri...mental nak kena kuat bila ada anak kembar ni...belanja double...sekolah lagi...semua nak guna duit...hihihi....

    ReplyDelete
  7. Eh pregnant lagi

    **iolss ketinggalan hahaha

    ReplyDelete
  8. kawan sebelah kita ni ada anak kembar.. geram tengok.. perangai dgn kesukaan sama jek..

    ReplyDelete
  9. Ada terbaca jugak kat dailymail.Untung la..kan?/tak payah beranak banyak kali.heheh

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com