16 October 2014

SAMM Negeri Johor membantah keras cadangan KPJ menaja Rozita Che Wan bersalin


OMG OMG OMG! ada yang membantah! ayokkkk!
aku xtau,aku just copy je entry ni,huaaa.
di entry aku tadi KLIK BACA ada orang komen mcm ni,
mcm dlm gambar, takutnya akuuu, huaaa,
ada yg membangkang, tapi aku setuju gak,
ramai lg yg ternama, tapi xde pulak kena taja,
apa alasan KPJ nk taja dia.
hmmm jawap jawap che ta!




9 comments:

Suria Lekatlekitgurl said...

yelah.. dia lebih dari mampu nak taja untuk apa lagi, Semua ni startegi marketing jer. Cuba taja kita2 ni kan.. hahahaha

Aeen said...

lebih baik taja kanak2 yang sakit kronik ke..sakit jantung ke buah pinggang ke yang lebih memerlukan rawatan..taja lah mcm tu ..ni nak taja orang yang dah senang lenang kaya buat ape...huh..

AnneRaini said...

ini sume poyo...che ta tu nmpk sgt jual diri..jgn slh faham tp die mmg guna semua kelebihan die utk menjana pendapatan. i dont like her.

Invisible Me said...

Thumbs up untuk komen tu. Dari nak jadikan tajaan tu sebagai strategi, ada baik beri sumbangan rawatan untuk org yg lebih memerlukan.

Amanda Suria said...

uik...ada jugak yang bangkang....KPJ nak publisiti la ni kot...sebab Che Ta fofuler...khennn

Ayu Jafri said...

hehe...artis kan...gitu la...maybe juga KPJ nak promote hospital diorang tu kan...kang org sebut2 la tempat dia bersalin kat KPJ..hehe

mOoN IzzaN said...

setuju bantahan ni.. heeeee~

adianiez AIDA said...

kpj nak kan publisiti ler tu :-)
and che ta tu pada aida takkan nak tolak kot org nak taja, save duit dia ha ha ha...
mcm-mcm zaman skang ni hmmmm...

MizzTina said...

btl gak..pd akak baik taja org yg lbh memerlukan.. kata rezeki che ta, tp rsnya dia lbh dr mmpu.. dr kawen smpi ke beranak org nk taja..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...