Image and video hosting by TinyPic

16 October 2014

SAMM Negeri Johor membantah keras cadangan KPJ menaja Rozita Che Wan bersalin


OMG OMG OMG! ada yang membantah! ayokkkk!
aku xtau,aku just copy je entry ni,huaaa.
di entry aku tadi KLIK BACA ada orang komen mcm ni,
mcm dlm gambar, takutnya akuuu, huaaa,
ada yg membangkang, tapi aku setuju gak,
ramai lg yg ternama, tapi xde pulak kena taja,
apa alasan KPJ nk taja dia.
hmmm jawap jawap che ta!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. yelah.. dia lebih dari mampu nak taja untuk apa lagi, Semua ni startegi marketing jer. Cuba taja kita2 ni kan.. hahahaha

    ReplyDelete
  2. lebih baik taja kanak2 yang sakit kronik ke..sakit jantung ke buah pinggang ke yang lebih memerlukan rawatan..taja lah mcm tu ..ni nak taja orang yang dah senang lenang kaya buat ape...huh..

    ReplyDelete
  3. ini sume poyo...che ta tu nmpk sgt jual diri..jgn slh faham tp die mmg guna semua kelebihan die utk menjana pendapatan. i dont like her.

    ReplyDelete
  4. Thumbs up untuk komen tu. Dari nak jadikan tajaan tu sebagai strategi, ada baik beri sumbangan rawatan untuk org yg lebih memerlukan.

    ReplyDelete
  5. uik...ada jugak yang bangkang....KPJ nak publisiti la ni kot...sebab Che Ta fofuler...khennn

    ReplyDelete
  6. hehe...artis kan...gitu la...maybe juga KPJ nak promote hospital diorang tu kan...kang org sebut2 la tempat dia bersalin kat KPJ..hehe

    ReplyDelete
  7. kpj nak kan publisiti ler tu :-)
    and che ta tu pada aida takkan nak tolak kot org nak taja, save duit dia ha ha ha...
    mcm-mcm zaman skang ni hmmmm...

    ReplyDelete
  8. btl gak..pd akak baik taja org yg lbh memerlukan.. kata rezeki che ta, tp rsnya dia lbh dr mmpu.. dr kawen smpi ke beranak org nk taja..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com