02 October 2014

Selamat Hari Lahir ke 28tahun SUAMIKU


Kebetulan masa aku kat PD haritu,Isnin tu 29/09 birthday suami aku,
dia pun lupa birthday dia,haih punya lah kan,sampai birthday sendiri pun lupa.
asalnya suami aku nak ikut aku dr hari sabtu tu,tapi disebabkan x cukup
bilik kat Hotel yang sama,so terpaksa tukar Plan B,
aku suruh suami aku dtg je amik aku isnin tu,
aku suruh dia siap siap bawak baju anak untuk mandi pantai segala,
dan malam tu balik KL semula,
tapi suami aku bawak baju lebih,
dan dia kata,risau penat,x larat nak drive,
boleh check in jew.hehehe,dah kawen,xyah risau nk checkin mana mana yedok!
hahaha.

AND,lepas suami aku sampai,aku terus decide,
kita tidur jelah satu malam lg kat PD,as a birthday prezzy,
hehehe.xde apa hadiah pun aku bg kat dia tahun ni,
sbb xtau nak bagi apa dah.hehe.

dan ayat klise suami aku, " alaaa tak yah bg pape,ucapan pun dah cukup bermakna "
ewahhh,romantik sangat tauuu, tapi hadiah lebih lebih x leh bg,
sbb bendera jepun tgh naik masa tu.mahap ye sayang.hehehehe.


benda yang lagik 1 paling lawak ialah,
suami aku ingat dia dah 29 tahun,
poyo je kan,nk sangat cepat tua,padahal baru 28,
tahun depan baru 29,xsabor ke nak masuk 3 series.hehehe.
dia kata diri dia dah rasa tua,ewahhh,skrg nak rasa tua cepat,
nanti dah masuk 40an baru sibuk nak jadik remaja purba balik,
siap ko syg! hehehe.


dan,tahun ni jugak,xde kek untuk aku surprise kan suami aku,
selalu tiap tiap tahun x pernah miss bagi kek kat dia,
dan dia bukan lah pemakan kek,aku yg beli,last last aku yg bedal.
hahaha.ahcaner tu? so tahun ni  xde kek,
kita makan ikan bakor jelah yek! hehehe.


to abg sado ku yang x bape nak sado ni,
selamat hari lahir yang ke 28, ( belated dah pon kan )
terima kasih kerana selalu jadik suami yang sangat sporting.
terima kasih kerana lahir ke dunia untuk saling melengkapi.
terima kasih kerana selalu berkorban untuk
kebahagiaan kita.terima kasih menjadi Imamku,
sihat lah selalu hendaknya, senyum selalu okay!
jangan lupa gosok gigi! hehehe #gurauje bai sayang.
muah ♥




8 comments:

Anonymous said...

sory nak tanya,

tulang rusuk suami yang tak cukup ke tulang rusuk isteri?

kalau tak silap, si isteri yang melengkapkan tulang rusuk si suami..

ke camner? ai is konpius..

Fatin Farhanah said...

Muka seiras sangat2. orang kata kalau muka seiras panjang jodoh. Mudah2an. Amin :)

Diana Rashid said...

hahaha..gelak dekah2 ni..Hoi la Rara ni..selekeh..tu pun citer kat blog ye??hahahahha..

Awal bulan ye??Abang Lan akak hujung bulan..Mujur tak bendera merah time tu..

muahahhhahahh

Chekgu Azrine said...

Happy birthday kepada abang sado.mu ye dik..
Semoga dia panjang umur
Murah rezki

Nurzaliza Mohd Ali said...

hahaha... Nak cepat tua eek...

e k i n ♥ y u s r i said...

selamat hr lahir suami rara!

✿ pink velvet ✿ said...

comei je bapak dgn anak pakai seluar sedondon.. maknyer takde ke? hehe~~

dalila said...

LOL
xdpt la hadiah spesel tu..hahaha..
apepun moga bahagia hingga ke jannah..
ehh..ehh..princess tu xtakut ke tu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...