Image and video hosting by TinyPic

20 October 2014

Susahnya memilih nama

dari pilih nama anak dulu, sampai ke Blogshop mcm susah,
kegilaan apakah ini, and again, aku suka menyesakkan kepala aku.
hahaha.masa pilih nama domain dulu pon gitu,
sibuk pening pening kepala, tapi bila proceed je
www.safurara.com, ok jek kan, xde pon masalah,
bila dah lama lama, ok lah menyebutnya nanti.

now nak pilih blogshop name,
nk buat name card, nak buat 1 blog shop,
tgh fikir fikir design, dah ada dh design,
tapi aku suruh ayu hold dulu, sbb aku nk tukar lg,
hahaha, bila buh nama Moms Madness Garage kat atas template,
mcm panjang sgt.mcm pelik, mcm x best,
so aku nk re-design balik lah, nk tukar nama lain.
hahaha.

mintak pendapat Group Gojes,
tapi akhirnya berakhir dengan gelak tawa,
mmg kelakar, rasa mcm nk gelak guling guling.
susah rupanya nk pilih nama ni kan,
nama yg org tgk, trus boom! trus mcm org tertarik.
mcm Zalora, mcm PopLook, simple dan nice kan?
aku nk buh nama apa? raraPop? raraLook? LoraRara?
hahaha.sabor jelah~

ada jugak yg kata, kekalkan nama safura,
yess! aku mcm nk kekalkan nama safura,
sbb masih x jumpa lg nama shop safura,
yg ada safura lifestyle, tu kak safura mmg aku kenal dia,
hehehe.

Safura Shop?
Safurara Shop?
Safura Online Shop?

eh mcm dah banyak patah perkataan dah kan,
aku nk sekurang kurangnya 2 patah je,

bySafura?
WithSafura?

eh eh pening! korg nk tolong aku?
meh lah tolong komen,hahaha.
mekasih korg! bai!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 comments:

  1. assalamualaikum safura....yer la kena pilih betul2...:)

    ReplyDelete
  2. Salam. Lamanya tak singgah sini. Wahh nak buka online shop sendiri ke bestnyaaa.

    Saya setuju dengan pendapat kekalkan saja nama safura tu tak perlu cari nama lain kot. Cuma nak tambah satu ayat tu pening sikit. Pilihlah mana yang terbaik ye. Sebab semua nama kat atas tu okay je comel!

    ReplyDelete
  3. Safura Online shop pun cuma dh walaupun panjang..heee

    ReplyDelete
  4. memang susah nak cari nama sesuai ni kan..insha Allah nanti mesti dapat nama yang ohsem..nama safura cantik ,pastu tambah sikit kat hujung dia..
    :)

    ReplyDelete
  5. Letak aje SAFURA dah gah dah tu tak payah lain-lain. Bila dah top sebut aje SAFURA org tahu. Macam juga Zalora/Lazada/Aidijuma/ OK kan..(hihi... just my two cent dik).

    ReplyDelete
  6. Suka sgt klu ltk nama SAFURA. Nampak komersil, klasik dan ada feng shui di situ. Heheheh!

    ReplyDelete
  7. RARAlook pun ok...safuralifestyle tu bff kak mi heheh...

    ReplyDelete
  8. kedai safura
    wahhh klasik gitu..hihi

    ReplyDelete
  9. susah nie..
    buat GA lah..tengok pandangan readers..

    ReplyDelete
  10. Memang pening nak pilih nama kan..

    Kekalkan nama sendiri pun ok.. Mudah nak sebut :D

    ReplyDelete
  11. tak nak la ada "shop2" Rara..nampak biasa..buat macam lain sikit bunyi nya..nmacam Rara kata tu,Zalora,lazada..ha..macam tu..

    ReplyDelete
  12. Hmmm...rara.com pun best...hahaha..eh..dot com ke..ngek betul..tp mcm best..beautifulbyrara...wahhhh..gempak jugak..ngeee

    ReplyDelete
  13. yes. kekalkan nama 'safura' tu. depan ke belakang ke tambah. baru cantik...
    yes la. kena pilih bebetul. sebab nama tu selamanya, kan?

    ReplyDelete
  14. byRara

    Fuhhhh ok what byRara....itu baru gempak!

    Nak letak bySafura tu biasa sgt dengar...byRara wowww org nak tau lagi dan lagi....

    ReplyDelete
  15. by-S-rara....hihi.... atau kalau nak gabungkan jd le cmni, By'S'Rara.hehehe... ataupun simple je, Bysrara..

    ReplyDelete
  16. online biz rara dh terkenal ngan moms madness garage..ape kate kekalkan je..pjg sket xpe..by safurara tu pun ok jgk..

    ReplyDelete
  17. nak pilih nama memang payah..kena mintak pandangan orang kan..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com