Image and video hosting by TinyPic

01 October 2014

Terkejut Beruk tengok banyak CPUV Nuffnang terbaru


Alhamdulillah,rezeki mendatang tanpa diduga,
dengan kemenangan kumpulan KIK Peringkat Jabatan,
dengan rezeki lain lain,dan pagi ni masuk Nuffnang,
tgk tgk ada banyak CPUV baru.
Ya Allah,terkejut beruk gak aku.hehehe.
apapun,Alhamdulillah lah,rezeki Allah nak bg.
hikhik.mmg sukoooo!

so lepas ni kena rajin rajin update and BW lah,
jgn malas malas,kdg kdg bukan malas,tapi xde masa,
banyak lg kerja lain kena buat,tapi xpe,slow slow lah,
kena pandai bahagikan masa.

mekasih Nuffy! i lap u!
hehehe.


picture of the day! hehehe.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments:

  1. wah berderet2.. tahniah..meh kita picit satu! =D

    ReplyDelete
  2. samalah kita...tq nuffyyyy...lup u..hehe

    ReplyDelete
  3. tahniah sis
    akk sendu je BE..ada 1 je ongoing..uhuk..

    ReplyDelete
  4. syukur alhamdulillah..murah rezeki rara :)

    ReplyDelete
  5. fuiyoo banyaknye..bole la sopink2 dpt duit nanti..heheh

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum rara, sheila pun sama. dapat sampai 5. heheh alhamdullilah. murah rezeki kan. hehehhee

    ReplyDelete
  7. the great brown flesh vibrator says: lawa nya ko

    ReplyDelete
  8. pewiitttt!!! tahniah ra! rezeki~~~

    ReplyDelete
  9. Musim dapat cpuv ni rara..Rugi kalau tak buat..

    ReplyDelete
  10. dgn CPUV yang kau dapat ni lagi lah kau sayang nak tinggalkan 2014 kan Ra..
    cepat2 cash out nnt belanja aku teh tarik.. :p

    ReplyDelete
  11. nuffnang bermurah hati nak bagi..hehehe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com