Image and video hosting by TinyPic

19 November 2014

Ada Apa Dengan Cinta 2014 ( mini drama ) must watch!


selepas 12 tahun! OMG OMG OMG!
seingat aku, aku tgk cite ni masa aku umur 15 tahun,
wall rumah aku penuh dgn AADC, penuh! mak aku pon pening,
semua lagu AADC aku hafal! gila kannn!!
mmg lagend! 

korg peminat AADC kena tgk ni!
dan kena baca komen kat bawah ni! mmg rare! 
hahahaha!




hahahahaha! ini lawak! thanks kak intan sbb perasan.hahahaha



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. bkn ke dok tayang kat astro mana tah .. aku tak minat ... huhu
    sinetron2 ni ....

    yg filem pun tak penah tgk ini kan pulak sinetron huhu ...

    tp mmg org gile sgt ngan filem ni dulu ....

    ReplyDelete
  2. LOL pendek itu je? fenomena kan citer ni dulu... time tu semua pun nk buat rambut cam rangga HHAHAHHAHAH

    ReplyDelete
  3. akak jua peminat aadc!!! gile, semua lagu hafal..siap dgn sajak lg hafal..

    ReplyDelete
  4. yui mmg suka lagu2 yg ada dlm cita ni dlu..best!

    ReplyDelete
  5. singgah pagi
    hari ini bz skit
    nak mengemas kat office

    ReplyDelete
  6. Ini lah salah satu lagu indon yang akak tak suka..disebabkan itu film ni pun akak tak tengok..eheheheh

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com