Image and video hosting by TinyPic

28 November 2014

Gambar tok sami pada tudung Aidijuma


harini kecoh lg pasal Tudung Aidijuma,
katanya design Green Label terbaru iaitu flower etching tu
ada gambar tok sami, sekali pandang mmg ye mcm tok sami dlm pic kat bawah ni,
tapi bila kita teliti betul betul, ianya seakan akan je,
dia ada lah pic bunga, bunga apa pon xtau, tapi ada lah akan akan nya kan.


cuba korg perhatikan pic kat bawah ni betul betul,
rasanya mmg ada pon mcm pic tok sami,mcm tgh berdiri kan,
aku nk tenung lama lama pun agak sereemmm,haha,
tapi menurut ahli group AJ, dorg dah confirm dgn Datin Juma,
datin sendiri yg design flower etching ni, dia kata itu adalah
pic bunga yg dicamtum cantum, hmm takkan lah datin sengaja nak buh pic
tok sami pulak kan, betul x? tapi wallahualam lah, mcm mcm jugak skrg ni kan.
aku x beli pun design ni.sbb dr awal awal mcm x minat.

perhatikan gambar dlm bulatan

Datin Juma jugak kata, setiap design juga telah disemak sebelum print,
dan mata kita ni pandang benda lain lain kan, naluri hati jugak lain lain,
so tepuk dada tanya selera,rasa was was better jgn lah pakai.hehe
tapi aku harap lepas ni pihak Datin Juma dan Color Addict boleh lah perbaiki
semua segala kualiti dan design design, aku baca kat group,
mcm banyak dah yg complain.

kesian kat aku yg baru mula mula terjebak ni.hahaha
ok bai~





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. Dulu masa memula kluar akak sambar gak yg black label bidang besar. Suka sbb dia selesa dan tak nipis. Tp x byk design. Terus tak dpt menambah koleksi.

    Bila corak dah cantum2 jd lain macam pulak ek rara.. Mmg nmpk cam sami. Tp ye lah dah tentu2 datin yg design, takkan la dia saja2 nk buat gambar sami

    ReplyDelete
  2. Yerla...mmg seram kalau ditenung...

    ReplyDelete
  3. kalau wan pun tak beli juga tp design tue xcantiklahwan sudah terjebak juga siap join group whatsapp aj lagi tp tiap minggu keluar design baru kopak juga..haha

    ReplyDelete
  4. Yela sis..akk thok pun mmg ada la rupa mcm toksami kan..huhuhu

    ReplyDelete
  5. lama2 tenung mmg x terpakai dah tudung tuh... huhu

    ReplyDelete
  6. Yui minat wl.baloon tatoo tu yg sblh.. hihi..

    ReplyDelete
  7. yes. sekali pandang pun mcm tok sami...
    tok sami berdiri.
    sgt obvious la...
    aida masih tak terjebak dgn AJ ni lagi :)

    ReplyDelete
  8. tak nampak cam sami..tapi nampak macam orang bersayap ..heheh

    ReplyDelete
  9. Org Melayu ni mmg suka mata dia nak tengok benda yg dia nak nampak...nak solat tgk sejadah nampak salib..nak minum tgk cawan nampak gambar babi...hahahaha..

    ReplyDelete
  10. Erk? Adoi! Mcm2lah manusia ni. Kait itu ini. Adeh!

    ReplyDelete
  11. Baik elak pakai kalau dh ternampak...mmg seiras plak ju tgk ni...ayukkkkkkkk

    ReplyDelete
  12. Hihihi Rara shoot dekat x clear sangat tapi pic yang memula tu shoot jauh memang nampak iras2. Hmm ape pon berhati2lah ye =)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com