05 November 2014

Kegilaan Gold Label : Peminat Aidijuma dimaki


Gold Label! ihsan group, lupa nk amik pic aku

semalam aku ada update kan pasal Gold Label.
ko rasa aku pegi x? opcoz lah pegi, hahaha, mlm td bisyik bisyik ckp
kat laki aku, then dia kata, " ok lah ok lah " lagik pun dia ada hal nk
settlekan area situ, so mmg pucuk dicita ulam mendatang lah,
( betul ke pepatah aku ni? ) hahahaha

aku x pernah tau mcm ni, aku seyes x pernah ada 1 hobi,
sbb aku jenis manusia yg cepat bosan,suka benda yg berubah rubah,
tu sbb bilik aku aku suka ubah ubah, walaupun kecik,
kdg kdg lemari kesana, lemari kesini.haha.
kalau ada rumah sendiri nt, xtau lah guane.


tgk laki aku tu! aku yg drive tau, lepas anta anak, terus g MJ,
dia tido kat sebelah,hahaha, lantokkan, asalkan aku dapat green label.
sambil sambil tu wasap anez, hahaha, tanya dia dh sampai ke Mydin Ipoh.


aku sampai lebih kurang pukul 9am lebih,
sampai sampai dah ada org tunggu lah.satu lane lebih kurang belas belas org gitu,
masih x ramai lagik,semua dah duduk bersila dah beratur,
myb dorg dah sampai awal lg kot.

sekarang, aku baru paham perasaan org yg beratur 
untuk mendapatkan apa yg dorg nak tu,
now aku jugak merasakannya, dia bukan nya satu benda yg konon
gigih sgt kita nak dapatkan, tapi bila dah terjebak, dia jadik mcm happy gila,
excited sampai x boleh nak tidur malam,seyes weeeiiii,
cuba kalau korg ada hobi, mst korg pon cenggini gak.
ada jugak yg pandang sinis, tapi nak buat mcm mana,
bukan benda salah pon kan, kami peminat,
dpt benda Free pulak tu kan.
( sekurang kurangnya idak sampai tido depan kedai )

eh mcm gemuk, baju tu kot eh.hahahaha

aku dtg dengan memakai AJ Black Label.skrg ni Black Flower ni
tgh meletop letop, ada org yg jual sampai rm80, gila kan?!
tu lah aku ckp kat anez, pakai AJ rasa mcm pakai Crown atas kepala,
tolong jangan muntah, hahahaha, ni perasaan kami je.hahaha.
semua yg dtg sini, semua pakai AJ, ada yg pakai Old Seasons punya,
huaaaa, mmg cantik gila, OS punya ada yg dah cecah harga RM300,
hebat kan?

betapa ramainya peminat Aj aku pon xtau,
tapi seyes mmg ramai, sbb AJ bukan hanya bawal,
tapi boleh gak pakai mcm shawl, plus design nya sgt cute!
tu yg buat aku terjebak tu.ada akk sebelah aku td,
akk Zana, dia kata peminat Fareeda pon ramai yg dh berhijrah ke AJ.
murah rezeki Datin Juma.

CS di Maju Junction

nak dekat je kul 10am td, mmg beratur dah ramai gila org,
kami pon mmg teruja tengok,mmg ramai, lebih kurang sejam lepas tu,
semua dah sold out,alahaiii~ kesian sgt yg x dapat tu, dapat White Label je,
tu pon dpt Pirate, sbb bila tgk Pirate, ramai yg x minat sgt,
tapi dah org bagi, amik lah kan, kita anggap je tu je rezeki kita.

oh ya, pasal yg kena maki tu,bukan kena maki apa,
td masa kat MJ, ada peristiwa yg mengejutkan jugak lah,
ada sorg peminat ni, beratur 2 kali, dan dorg yg penjaga ni
TERcam muka akk ni, dia beratur 2 kali,so apa lagik,
budak tu jerit kat akk tu, dia kata " hah akk, beratur lg, td dah ambil kan? "
lepas tu dia rampas tudung tu.hmmm actually mungkin akk tu
bukan nk terniat pon amik 2 kali kan, maybe kawan kawan pesan,
mungkin lah, tapi yg penjaga tu, aku rasa mcm x patut lah nk jerit,
dia boleh je ckp elok elok, dan penjaga tu pun td pening kot,
tetiba harini ramai org, sbb dia ckp kat aku, semalam nya dia cuti.
hehehe, mcm mcm kan.aku pon ada jugak org kirim,
tp x dapat nak ambilkan.mmg limited sangat.



so dapat lah aku punya je 1, yeay! opcoz lah happy!
hehehe.esok nak pakai, xyah basuh, itu standard! hahaha.
ok lah, tu je citenya! bye!


oh ya! Happy Bornday Datin Juma,
may Allah bless u always, murah rezeki Datin.



18 comments:

Mek Onie said...

dah lama tak pakai bawal...hehe.... tapi label dia tu ada beza harga kan...?

MizzTina said...

huwaaaaaa...akak xdpt.. cs terdekat kt seremban, mmg x la nk ke sn semata².. try online, asek hang je.. benci btl la.. xpela, anggap je xde rezeki.. hehehe

Chekgu Azrine said...

Akk pnh terjebak dgn kegilaan tudung AJ nih..nsb dh terhapus..haha..klu x melayang je duit tiap2 bulan..tp AJ yg baru xmhl sgt..klu yg OS tu yg mhl..huhu

safurara said...

@Mek Onie aah mek.lain lain.BL tu cantik dan lembut.

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

eima said...

nape butik AJ pun nk jd cam fareeda jg ke ...

aku mmg tak suka pekerja butik belagak cam tu ...
tak kisah la org nk beli byk mana pun .. sbb aku dah penah kena kat fareeda dulu sampai skrg ni terksan kat hati tau .... menyampah

Cik Puan Eka said...

eka suka gak pakai bawal AJ ni. eka buat macam shawl. labuh dan senang nak bentuk2 hehehe.

Tapi tak de sampai tunggu dpn pintu hikssssss

mama amir said...

wah..bestnyer...nnt up gambar yer

Kniedaz said...

wow...dapat bayangkan betapa seronoknya kalau dapat apa yang kita suka hehehe

ziezah.com said...

khamis baru ada kat sabah.. harap2 dapat la AJ ni... tp bila pikir beratur nanti macam malu pulak..emmm

mama tisya said...

dh lama tk shopping tudung AJ,,,tp ada sorg staff kt MJ tu mmg jenis ckp mcm kurang sopan...sbb mcm jerit2 gtu..pernah pegi ms sales white label time tu..riuh tul sorenye...tk sesuai pastu ada bc gk org komplen kt fb aidijuma psl staff AJ tu

nuyui a.k.a miss YUI said...

ala2 fareeda gitu..ekekek

Lea IsNawi said...

gile ah sanggup sampai beratur mcm tu sekali

Lea IsNawi said...

gile ah sanggup sampai beratur mcm tu sekali

mOoN IzzaN said...

mmg tgh tggu nak beli aj ni.. dah la murah.. cantik.. dan paling penting,, simple... suka sgt.. heee

Diana Rashid said...

Entah la rara..akak ni kalau orang selisih dengan akak pun akak tak cam kot dia pakai tudung AJ ke fareda ke,heheh..memang tau pakai je akak ni..

Anonymous said...

siapa nak gold label saya ada 3 set yang gambar cawan kopi tu, paris dah habis, boleh runding email saya bobrazi8485@gmail.com/0180366054.. seremban

Anonymous said...

siapa nak gold label saya ada 3 set yang gambar cawan kopi tu, paris dah habis, boleh runding email saya bobrazi8485@gmail.com/0180366054.. seremban

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...