Image and video hosting by TinyPic

04 November 2014

kita dan suami bila tua nanti


kadang kadang, aku x dapat nak bayangkan mcm mana masa tua kami
suami isteri nanti, adakah bahagia mcm ni, atau, asek gaduh gaduh
mcm atok atok and opah kita, ( gaduh manja )

tadi nampak Nana share pic ni kat wall dia,
heee,omeinyaaa~

aku ada ckp kat suami aku, dah tua nanti kita tetap romantik romantik jugak tau,
xmo gaduh gaduh,hehehe.suami aku mmg jenis suka mengusik,
kdg kdg sampai naik geram! hehehe

lepas tu kalau nk kentut, suka suka hati dia je.
hahaha. ( tapi kalau aku kentut xpe ) hahaha.
kami bukan jenis sweet sweet bagi bunga ni,
kami jenis gamble je, buat its okkay! itu style kami.

kalau perasan, opah opah atok atok kita ( melayu )
jarang nak sweet sweet ni kan, yelah, kita melayu,
segan nk manja manja mcm omputih tu,
asal kena cuit sket dipanggilnya atok kita gatai ke?
buang tebiat ke? hahaha kesian atokkk.


sayang nanti ajar eb main roller blade ni k.haha

sayang, iloveu, kita tua nanti,
kita g melancong sama sama k,
main roller blade sesama k,
lepak lepak taman tasik.hehe.

#tarik kedut kedut kat kulit sesama jugak! haha





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com