06 November 2014

Tudung design ANJING


kalau sekali pandang takkan perasan,
cuba tengok betul betul.agak agak perasan x pic apa?
aku x rasa org melayu islam yg buat design ni,
aku rasa mcm bangsa lain,kan?!

apa apa pon, telek dulu design apa,
baru lah beli.dunia akhir zaman,gini lah!



7 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

aduhai mcm2..

Kniedaz said...

hmmm....macam-macam skang ni...kita beli yang plain color je la ek...

Abdur said...

Bahaya la kalau macam ini,semakin menjatuhkan.

idzwa kamaruddin said...

errr...

Diana Rashid said...

betul ke tu tudung?atau skarf panjang je.biasa nya orang bukan islam pun suka pakai skarf panjang..tapi kalau itu tudung tak tahu la apa niat orang yang buat tu..

S.n.Fariza said...

Erkkkk. Bhaya.

lovelywa said...

ni namanya dah takde modal..hati2 la ekk..mcm nak kene kan org islam yg bertudung jek..choiii!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...