Image and video hosting by TinyPic

18 November 2014

Wake me up, when NOVEMBER end!


lama sungguh tempoh aku silent mode kan.
ada tak yg rindukan aku.hahaha.
tak de entry EMO, takde entry gossip,
takde iklan jualan,takde entry pasal princess,
takde semua.hahaha.
rindunyaaaa nak menaipppp~

last week aku sibuk dgn agenda KIK,
and again kami bertanding ke peringkat Kementerian,
bertanding di FINAS, alhamdulillah semua berjalan lancar,
tapi ada sikit lah gagap gagap,
hahaha, itu perkara biasa kan.
nebesnebes bukan main.

tapi Alhamdulillah semua berjalan lancar,
keputusan belum lg diumumkan,
minggu depan keputusan keluar, sekali dgn Inovasi,
kami redha dgn pilihan juri lepas ni, sbb kali ni sgt ramai yg
masuk bertanding, kumpulan semuanya hebat hebat belaka,
andai jika sampai sini je rezeki kami,
kami redha.cukup lahhh~ hehe.
tapi! andai kata JOHAN lagik! Alhamdulillah jugakkk,
bangga nya lahaiii~ hehehe


Princess mcm biasa lah cheeky nya, dan kdg kdg cranky,
tak faham apa yg dia nak, dan kdg kdg ibuu saje buat buat x paham,
bercakap mmg dah mcm bertih jagung,dia bersungguh sungguh akan meniru
cara kita bercakap.hahaha.

skrg ni dah pandai sgt, kalau lalu depan Speed mart,
mesti mintak, " ibuu jom beli esyemmm "
dia xnk eskrem lain, dia nak mesti Magnum @ eskrem hijau yg masam tu.
hahaha.ngade kan.ibuu pon x mkn magnum hari hari,
dia xpe,hishhh! anak anak skrg,
tapi mmg pelik, bila mkn eskrem,mmg sembelit dia x de,
berak ok je, mcm steffy kata, dia bg rissa mkn eskrem,
mmg kurang sembelit, aku try, mmg betullah! hahaha.
tapi kalau magnum hari hari.agak melampau kan.

dan skrg kalau weekend je, celik mata, dia tgk muka aku,
" buu, jom g CC jom " CC stand for KLCC.
ko rasa???? anak 2 tahun dh pandai ajak ibuu and papa lepak KLCC,
ahahahaha.aku ngan laki aku gelak je.haha

kedai Online aku bukak mcm biasa, sape nk order brg leh PM je.
hahaha.aku kan poket doremon,mcm mcm ada.hahaha.
skrg ni tgh terjebak dengan Aidijuma lak,
bulan ni je xtau dah bape banyak habis,
dah bape helai aku beli, dh x terkira,hahaha.
korg baik jgn join aku, kang rabak poket.
hahaha.

hmmm xtau nak cite apa dah.tu je kot.sok update lg eh.
bai ♥




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. daku pon dh terjebak aj..
    harini sampai lg 2 helai..
    tp sehelai nk bg kt anak buah sbb selalu tlg tgkkn anak kite..hihih

    ReplyDelete
  2. pandai inces ajak mama jalan tempat best2 jek.. rindu ikan lagi la tu..

    tu psal jgn jebak.. dah terjebak sekali bole masuk dlm mimpi tau..

    dah klik2.. :)

    ReplyDelete
  3. Comey betui princess.....magnum tu ..aku pun x penah mkn..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com