04 December 2014

Gambar terbaru mangsa disamun ditoreh muka




semoga mangsa tabah,
hmmm sedih gila.



8 comments:

idzwa kamaruddin said...

boleh tak jgn pura-pura lap-lap muka org tu demi nak masuk surat khabar...

iskk..

Mar Mansor said...

kisah dia perlu dijadikan pengajaran kepada semua..semoga mangsa terus tabah

Farah Waheda Wahid said...

speechless and hope that she will recover dan adalah yang tampil membantu untuk kembalikan dia kepada wajah asal...sekarang ni teknologi dah canggih manggih, liposuction pun tak perlu sedut...boleh pakai laser jer... hurmm... bukan apa, pity and sympathy on her...

mama amir said...

Semoga tabah hadapi dugaan

Kyla Pearlisha said...

Salam. Hai. Mudah mudahan djauhkan dri kita kan. Hati2lah dmna2 kita brda. Kt rumah pon da rsa xselmt da huwaaa

Diana Rashid said...

kesian..semoga dia kuat la hadapi hidup barunya lepas nih..

eima said...

jahat sgt .. gile ke hape ... baut org cam tu ... klu dpt kerat anu die baru puas hati ... takat penjara sebat2 je tak cukup !!

Julia Johari said...

Harap ada bantuan dan dana disalurkan pada beliau utk jalani pembedahan plastik...cuma dana je diperlukan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...