Image and video hosting by TinyPic

04 December 2014

Gambar terbaru mangsa disamun ditoreh muka




semoga mangsa tabah,
hmmm sedih gila.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. boleh tak jgn pura-pura lap-lap muka org tu demi nak masuk surat khabar...

    iskk..

    ReplyDelete
  2. kisah dia perlu dijadikan pengajaran kepada semua..semoga mangsa terus tabah

    ReplyDelete
  3. speechless and hope that she will recover dan adalah yang tampil membantu untuk kembalikan dia kepada wajah asal...sekarang ni teknologi dah canggih manggih, liposuction pun tak perlu sedut...boleh pakai laser jer... hurmm... bukan apa, pity and sympathy on her...

    ReplyDelete
  4. Salam. Hai. Mudah mudahan djauhkan dri kita kan. Hati2lah dmna2 kita brda. Kt rumah pon da rsa xselmt da huwaaa

    ReplyDelete
  5. kesian..semoga dia kuat la hadapi hidup barunya lepas nih..

    ReplyDelete
  6. jahat sgt .. gile ke hape ... baut org cam tu ... klu dpt kerat anu die baru puas hati ... takat penjara sebat2 je tak cukup !!

    ReplyDelete
  7. Harap ada bantuan dan dana disalurkan pada beliau utk jalani pembedahan plastik...cuma dana je diperlukan...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com