31 December 2014

Handy Sealer by Daiso


tadi jalan jalan kat Daiso,kalau pergi daiso, mcm biasa lah kan,
semua benda nk beli, dr nk bajet rm10, sampai puluh puluh keluarnya.
hahaha.

opismate aku, Fira dtg kat aku, dia kata, " fura, org beli ni "
aku tgh lah mende, rupanya Hand Sealer ni, mmg dah lama kot carik,
aku nk cr sgt benda ni sbb senang nk seal susu princess,
selalu kan guna just separuh masuk dlm bekas, so susu lg separuh tu
selalu aku guna pengepit ikea tu, tp sokmo hilang,
sampai skrg pakai getah je,
so kalau ada benda ni, senang lah! seal je,
tak yah susah susah nk fikir nak cr getah ke hape.
hehe.

tadi sampai je opis, aku trus try,
seal kertas maruku aku.hahaha.kuat weiii! dia melekat kuat.
xsbr nk cuba kat princess punya plastik susu lak.hehe.
tapi dia kena guna bateri tau, 2 biji bateri AA tu.

korg beli lah tau! kat Daiso je, rm5, senang dh keje lepas ni! hehe
ok lah bai!




Happy New Year korg!
semoga 2015 menjadi lebih baik buat kita semua!
Amin!




9 comments:

Umi Nazrah said...

mau gila kalau ke daiso. hehehehe :D

dak-eiza said...

Wee cam best, nt nk carik gak. Sama la kita pakai sepit ikea tu..ada mcm2 saiz ngan kaler. Selalu jadik barang menan bdk2 huhu

nuyui a.k.a miss YUI said...

Ok t nak cri

eamy milea said...

menarik ni rara...nanti nak cari jugak lah

dalila said...

wahhh..berguna sgt ni..murah pulak tu..nk gi daiso..nk gi daiso..

Fiqah Feeona said...

saya memang cari benda ni..tak tahu pulak kat daiso ada..thanks for info

Chekgu Azrine said...

Alahai...jauhnya dr daiso..uhuk

Rinie Borhan said...

salu gi daiso beli benda-benda merepek meraban..tak terfikir lak cari benda gini..dan biasanya LUPA kan..haha..

kita guna penyepit ikea tu pun salu gak hilang..anak buat main..adoilah..

Mar Mansor said...

ada jual eh..kena gi beli ni..memang penting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...