Image and video hosting by TinyPic

31 December 2014

Kesan Penggunaan Produk GLAMOSKIN selama sebulan


hai korg! amacam? dh try GLAMOSKIN ke?
belum?! kan aku cakap pergi beli, alaaa bukan mahal pun.hehe.
aku masih lagi teruskan memakai product GLAMOSKIN ni,
aku mmg dh selesa sgt dgn Collogen Gel dia, dan x boleh masuk dh product lain,
lepas ni kalau habis, kena beli pulak lah, ke ada promosi untuk saya?
hehehe.

kalau yang belum baca lagi tentang kebaikan dan kelebihan Product ni,
boleh rujuk LINK ini untuk membaca.

mcm yg aku cakap di entry lepas, Collogen Gel ni adalah lebih baik,
kerana dia menyerap lebih cepat dr cream cream lain,
aku mmg x pakai dah cream cream skrg, just sapu kan Collogen Gel
GLAMOSKIN, then letak foundation, concealer sket, then terus pakai
compact powder, then makeup je mcm biasa.

skrg ni kalau makeup, rasa mcm makeup tu ringan je,
x berat pun rasa muka ni, nk mencuci makeup pun senang,
sbb kita tak gunakan Cream, kalau cream, dia akan menjadikan muka kita tebal.
tapi dgn Gel, dengan sapuan halus, muka akan jd smooth dan ringan je,
tak percaya? try lah!

muka aku juga skrg x kusam, lepas mandi, muka jd merah merah,
suami pun tegur, muka aku x kering mcm dulu.

parut parut jerawat pun dh pudar, dan muka lebih bermaya.
mmg aku suka sangat lah! aku harap korg pun boleh try sekali.


mandi sungai pun boleh pakai, hehehe.sambil mandi pun kena melawa kan.
hehehe.untuk yg nak tengok lagi testimoni lain,
boleh LIKE FANPAGE GLAMOSKIN, banyak testimoni
dan pencerahan di sana.

dan korg pun, try lah Product GLAMOSKIN,
InsyaAllah tak menyesal.

bai ♥





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com