27 January 2015

BERANGAN boleh ke jadi kenyataan?

aku xtau benda ni bad side of me, or good side,
hahaha.tapi aku rasa dgn benda ni aku happy,
boleh buat aku tersenyum, gembira, dan x rasa masa terbuang.
kikiki.teruk kan?

BERANGAN.aku suka sgt berangan,
dr dulu, dr kecik sampai skrg, aku masih suka berangan,
masa nak kawen dulu, aku berangan nk buat semua benda DIY,
and aku dapat, tapi x semua benda lah.tapi masih DIY,
aku happy, pelamin aku aku nk ala ala Princess,
dan dress aku mcm princess, yes aku dapat,
aku dapat gaun mcm Princess, dan pelamin aku ala ala labu
Cinderella tu.hee happy gila! seronok!

dari angan angan, semua jadi kenyataan,
jenis aku, biar angan angan dulu, dan angan angan
aku akan sematkan dlm minda sampai jd cita cita aku,
cita cita aku akan cuba capai sampai jd kenyataan.
semua benda yg aku nak, aku akan usaha,
dan skrg bila dh ada suami, suami banyak support aku capai
impian aku.hehehe.

paling kelakar masa preggy, teringin sgt nk pegang Beruang Koala.
dan masa Baby Moon kat Aussie dulu, aku dapat pegang Beruang Koala.
Ya Allah, rasa hilang segala kempunan mengandung.hahaha.
pelik pelik permintaan kan! hahaha.aku mmg dah lama nak sgt
pegang beruang koala.mmg impossible lah sebenarnya,
tapi sape kata impossible? boleh je jd kenyataan.

dan suami aku jugak seorang yg suka berangan,
hahaha.oppsss terbocor jugak rahsia,
kami sebelum tidur, mst ada pillow talk,
dan kami akan berangan sama sama,
sampai lah terlelap.hahaha.mcm mcm benda yg kami
angankan, dan aku percaya, kami pasti akan dapat satu hari nanti.
insyaAllah.kadang kadang aku berangan,
sampai bawak dlm mimpi,
bila dh masuk dlm mimpi tu lg best lah wei!
sbb kita terus dpt benda yg kita angan kan tu.hahaha

tapi aku sedar diri, aku x berangan nk benda bukan bukan.
hahaha.baru baru ni aku ada angan angan baru tau.
nk tau x apa???
hehehehe

aku nak DAPOQ PINK! hahahaha.
aku jeles ngan kak redzlin, kak elin ada dapoq pink,
aku pun nak jugak! huaaaa! aku akan pastikan semua benda kaler pink,
sampai senduk or kuali! kalau xde! aku akan cat sampai jd pink.
hahahaha.matiklah!

insyaAllah, kalau aku dh ada rumah sendiri nanti.
doa banyak banyak, dan usaha, jgn nk angan angan je,
usaha xde, tak guna jugak kan! hehehe.

Kitchen , Lovable Retro Kitchen Design : 1950s Retro Kitchen Design With Pink Cabinets And Wooden Flooring And Small Shag Rug And Silver Stove And Refrigerator

Pink Kitchen Application Set


amacam? ohsem kan? opppsss sory lah korg x suka pink.hehe.
but i like it! hehehe.tapi xnk pink pekat mcm pic bawah skali tu,
nak soft pink.huaaa best nyaaa, rasa mcm nk tidur kat dapur.
hahaha.lepas ni boleh lawan kak elin, boleh buat hashtag baru,
#dapoqpinksaya hehehe.

oh bila kan masa itu akan sampai.
xsabar! hehehe.



7 comments:

Diana Rashid said...

Tak sabar nak tengok dapoq pink Rara..heheh..

CAHAYA MATA said...

alaaaaa.... pic yg last tu lawa..
pink tapi matured skit..!! hehehehee..

apa2pun semua tercapai semua angan2 ok.. :)

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

Aeen said...

kite pun suka pink......:D

eima said...

kuasa positif dan minda positif ni mmg boleh mempengaruhi kehidupan kita tau ... contoh klu sebelum tido maafkan semua org kemudian...ckp dgn diri sendiri aku nk cam ni cam ni ..aku nk kaya nak byk duit nak ape2 yg positif ..mmg boleh jd kenyataan aura positif tu .... DOA ade ckp kan

Allene ALineWorks said...

adoi.... pink reject... nnt laki aku tak mo masak... =D

CikNaa said...

takpe ra, impian tu cer tulis dalam diari..insyaAllah tercapai..tp blog pun diari kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...