Image and video hosting by TinyPic

07 January 2015

Breakfast dengan BUKU REZEKI


Assalammualaikum! morning korg! hehehe.
dah rabu dah harini kan.g kerja x?
aku semangat nak g kerja harini,
tapi mlm td princess batuk batuk, xboleh tidur,
merengek x selesa gamaknya, so aku lah jadi mangsa,
kena tepuk tepuk, usap usap belakang,
sapu minyak panas, pas tu kul 3am dia muntah,
sbb batuk tu.huaaaaa, bertabahlahhh~

lepas siap siap pg td, aku masukkan buku yg aku beli semalam dlm handbeg,
MUDAHNYA MENJEMPUT REZEKI,
excited sgt aku nak baca, sambil jem jem td,
aku selak jugak pengenalan, sempat lah baca sampai habis,
masuk pula bab 1, Allahuakbar, aku sangat tersentuh,
xtau kenapa, hati ni tersentuh sgt membaca isi isi dlm buku ni,
apa yg selalu tertanya tanya dlm minda aku,
ada jawapan dan penerangan dlm buku ni.
tak sabar nak baca lg, tapi kena update blog dulu.
hahahahaha.



aku beli buku ni semalam kat MPH,
semalam pergi makan makan kat midvalley,
k.ain ( officemate ) ajak pergi MPH, dia nk cr buku perempuan jomblo tu,
aku pun sekali lah.hehehe.
aku mmg agak addicted dgn buku buku ni.
cuma masa nk membaca tu je agak terhad,
yelah, kalau nk start baca kang, ada pulak bidadari kenit tu
datang nk membaca jugak.hehehe.

oh ya! nanti aku share lg buku lain yg aku beli semalam k,
tapi aku rasa, korg pun kena beli buku ni,
mmg best! masih lg best seller kat MPH,
semalam pun tinggal lg sebuah je.

oh and again, aku bukan lah makan buku ni utk breakfast,
aku ada " makanan " lain lg, nk tau x apa dia?
meh scroll sket.hahahaha.













































































































jap eh.




































































































mesti korg teruja.







































































































oppsie~ hahahahaha.bai!!!







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. Kemain breakfast sebenar ko kan! Hahaha. Aku suka jg bc buku tu. Best! Tak jemu baca. Dlm bc bertapa kita mensyukuri stiap nikmat yg Allah pinjamkan pd kita.

    ReplyDelete
  2. Assalam rara, wah sedap tu donut!
    Semoga princess cepat sembuh k..
    Btw buku MMR tu memang banyak manfaatnye, tak rugi beli buku tu dear. :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.

    Buku ni memang best.. wawa pn ada jual bku mmr.. isi die memang patut semua org baca..

    Waahh, sedapnya sarapn dia.. ")

    ReplyDelete
  4. standard la ade anak kecik ....
    nk marah pun tak leh gak ... demo yang salah dah tau princess batuk nape bg mkn eskrem lagi ???hehehe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com