21 January 2015

Cerita tentang Permulaan 2015


badan letih, hidup kelam kabut,
semua datang serentak, rezeki, kebahagian,
kesusahan.

rezeki tak datang bergolek kalau bukan dengan izin Allah dan usaha dan doa,
aku sangat percaya, susah payah sebelum mendapat rezeki.
kalau smooth je perjalanan, bahagianya tak lama,
kalau rezeki tu dtg dengan penuh onak ranjau dan duri,
pasti rezeki tu milik kita, tapi bukan 100%,
bergantung juga dengan izin Allah swt.

jauh lg perjalanan untuk aku cerita kan semua kat sini.
InsyaAllah kalau dh selesai semua, aku akan cerita kat sini.

buku Mudahnya Menjemput Rezeki adalah sangat memberi kesan
kat aku.sangat sangat.aku sangat percaya rezeki Allah.
aku harap, kalau korg berpeluang baca buku tu.
sila baca, korg mst akan teruja mcm aku.

try lah!



8 comments:

Kniedaz said...

Bagus ek buku tu?

Nurzakiah Hanum said...

insyaallah

ain.ya.nun. said...

Hidup memang ada up & down Rara. Yang penting time di atas kita jangan lupa diri, time di bawah, kita kena pasrah dan redho atas ujianNya.

Good luck for 2015 Rara :)

ain.ya.nun. said...

Hidup memang ada up & down Rara. Yang penting time di atas kita jangan lupa diri, time di bawah, kita kena pasrah dan redho atas ujianNya.

Good luck for 2015 Rara :)

DRAMATIC UNIQ said...

hehehehee...
kamu dah boleh jadi duta buku Mudahnya Menjemput Rezeki tu tau..

asyik promote buku tu je.. patut dapat komisen..!!hehehehehee... :)

bila nak bagi pinjam..? sebelum i start cuti u ollssss... :p

Diana Rashid said...

semoga kita semua dimurahkan rezeki..:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

Nnti nak bli bku tu..lama dh tgk.

Julia Johari said...

Rara...aku doakan kau tau...dah sampai ke hadiah ek...hmmm ke lom sampai lagi huwaaaaaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...