Image and video hosting by TinyPic

05 January 2015

DIY-ing 2015 diary


harini korg busy ke? kihkihkih.
aku harini kat opis, dr pagi, cari mood, masih mencari mood,
hahaha.mengemas segala surat menyurat aku,
sijil sijil dr 2011 - 2014, simpan semua diary diary lama,
tagging mana mana yg boleh di tagging,
dh 4 tahun kerja, masih bersepah segala benda.
so harini aku kemas semua, buang mana yg x penting,
semak mata kalau simpan segala benda.

aku ni jenis yg malas nk simpan semua benda,
kalau boleh nk buang, tapi kalau buang kang menyesal pulak.
sbb nya, bila nk guna, semua benda dh terbuang.
hahaha.tapi kalau simpan, x guna guna jugak kan!
haha betul x?

dan tahun ni aku rasa nk menjadi lebih lebih terurus sikit,
aku selalu, semua benda longgok 1 tempat,
means segala surat surat, kursus, sijil segala,
hujung tahun baru aku sort kan semua,
tapi tahun ni, nk file kan siap siap,
sediakan file, payment, bills segala,
biar lah hidup jd terurus sikit kan,
ni tidak, dh hujung tahun baru nk mengemas,
hahaha. ( aku cakap pun dh tunggang terbalik dh ni. )



dan disebabkan aku rasa mcm xde bau bau pun nk dpt diary,
so aku usaha lah DIY diary sendiri, haritu nk cr diary kat daiso,
tapi mcm xde yg pekenan, buku semua nipis nipis,
bajet nk buku tebal mcm banyak sgt task.kofkofkof~

so aku amik je buku buku yg dpt tahun lepas,
edit lah gambar gambar yg aku suka,
then tampal! siap! ada lah sebuah diary 2015 aku tahun ni.
hehehe.tapi dlm tu x tulis apa apa lg, sbb xtau nk tulis apa.
hahaha, boleh x cenggitu.




ni tagging yg aku buat untuk sijil sijil lama,
omei x background tu.munge munge.heee~
aku kan minah bunge, suka sgt benda benda gini.
korg punya diary mcm mana? mst canggih kan!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. Diary??

    krik..krik..krik...


    hhhaaahaha

    ReplyDelete
  2. Alamak rara kretipppp... Nak buat, tapiiii akak xpernah tulis diari..... Mmmmm

    ReplyDelete
  3. canggih tak canggih sngt la..dpt free layan kn je la..hehe..

    ReplyDelete
  4. Dlu aku rajin bnda2 gini sampai roommate aku yg teruja dgn meja aku sbb sng cri brg. Brg kt meja dia sndri dia xjumpa, kt meja aku blh jmp brg aku simpan. Lol. Rindu nk buat diary sgla..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com