29 January 2015

Easy Dhikr


Assalammualaikum, selamat pagi,
sihat ke? Alhamdulillah suara aku dh kembali pulih,
kalau x, mcm suara jantan.hahaha.teruk betul rasanya.
harini mcm dh ok sikit.selsema pon dh ok.
Alhamdulillah.

semalam aku dh mulakan perniagaan aku,
Alhamdulillah ada jugak rezeki yang masuk,
tak banyak pun xpe, ada sikit sikit janji masuk,
ingat! lepas ni jangan bg duit keluar,
duit keluar untuk benda penting xpe,
jangan bg duit keluar untuk benda benda yg x berfaedah.
tips org org yang kaya mcm tu lah,
dorg takkan benarkan duit keluar,
biar duit masuk je.kikikiki.

so andaikata kalau ada hobi hobi baru ke hape,
abaikan jelah.aku pun nk tutup mata je,
malas dh nk layan hobi aku tu.hahaha.
paham kan hobi apa?

aku nk fokus balik pada bisnes,
dan nk masuk kelas baking.
aku nk take serius dgn minat aku,
aku rasa mcm aku dh tau aku minat apa.
hahaha.boleh x gitu?! haha.

thanks buat office mate aku yg selalu ada dgn aku,
selalu share info info yang best.
geng gossip girl, u know who u are kan! hehehe.
buat kawan aku jugak AZ yang ada time aku suka,
sedih, nangis teresak esak.hanya dia yang faham aku.
so far--- , aku mintak sgt Allah kekalkan persahabatan kami.
Amin.

mulai harini, marilah kita mulakan zikir, jangan lupa berzikir,
banyak khasiatnya.tak caya? pegi baca buku MMR,
hahaha.aku kan promoter x berbayar.hahaha.
MMR - Mudahnya Menjemput Rezeki.

---------------------------------------------------------------------------------

IKLAN


order untuk Cami Shaper masih dibuka ya!
RM28 sahaja, harga bukak kedai 2015.
hehehe.boleh wasap, or PM untuk order.
TIA ♥





2 comments:

idzwa kamaruddin said...

amin..i saport u dari belakang okeh!

Sue-Rya Qistina said...

semoga bisnes rara maju sentiasa. amin..

meh singgah suriaqistina.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...