Image and video hosting by TinyPic

14 January 2015

Ekor Pesawat QZ8501

Ekor pesawat AirAsia QZ8501 di Pelabuhan Kumai di Pangkalan Bun ketika ditemui beberapa hari lalu.

dia gah terbang di langit,
dan dia rebah ke lautan,
sedih, pilu, fobia,
aku nk naik kapal terbang pun,
aku rasa mcm takut.
tapi kalau Allah dh tentukan mcm tu,
tetap x boleh elak kan?

moga xde dh kes mcm ni lepas ni kan.

Petikan laporan langsung laman web Channel News Asia yang memaparkan laporan berkaitan bangkai utama pesawat AirAsia sebenarnya masih belum ditemui.

morning~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com