14 January 2015

Ekor Pesawat QZ8501

Ekor pesawat AirAsia QZ8501 di Pelabuhan Kumai di Pangkalan Bun ketika ditemui beberapa hari lalu.

dia gah terbang di langit,
dan dia rebah ke lautan,
sedih, pilu, fobia,
aku nk naik kapal terbang pun,
aku rasa mcm takut.
tapi kalau Allah dh tentukan mcm tu,
tetap x boleh elak kan?

moga xde dh kes mcm ni lepas ni kan.

Petikan laporan langsung laman web Channel News Asia yang memaparkan laporan berkaitan bangkai utama pesawat AirAsia sebenarnya masih belum ditemui.

morning~


6 comments:

VitaminSuci said...

Takziah buat keluarga mangsa. T.T

Nurzakiah Hanum said...

:)

Zaza Abdul Latif said...

kecut perut aku tengok cebisan bangkai katerbang AA ni.. Al-Fatihah buat semua mangsa =(

idzwa kamaruddin said...

:(

eima said...

hmmmm tatau nk kate ape .....

Fifi Nadhrah said...

:(

bile kes macam ni.. teringat MH370. lgsg tak jumpe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...