Image and video hosting by TinyPic

14 January 2015

First Time Shopping di Groupon, servis terbaik!

Sebelum ni aku hanya window window shopping je kat Groupon,
Lazada, or tempat tempat lain lg,
aku ni jarang nk membeli tempat gini, dan tak nak terjebak!
TAPI, haritu, jumaat lepas, aku TERbukak groupon,
aku pon xtau kenapa, dan tetiba keluar iklan Wight Scale ni,
Promotion wei! dari Seratus lebih jd RM38 sajeee.
dah lah skrg tgh diet, then penimbang kat rumah aku pulak rosak,
so laju jelah tangan aku ni menekan,
BUY! hahhahahaha. hanya di hujung jari, 
terbeli lah penimbang ni.siap postage kot rm38,
gila x sawan.hehehe.

aku mmg dh lama nk beli penimbang digital ni,
senang dan murah, kalau guna jarum yg old skoll
mcm aku punya tu, susah nk baca, then x accurate lak tu,
dh timbang, kena pandai pandai tambah sendiri berat yg x cukup tu,
haih! x semangat betul nak menimbang kan.haha.
Jumaat aku beli, semalam dh sampai barang aku,
suka gila! servis cepat dan pantas, #lepasnibolehsopimlagik
barang barang kat Lazada ke, Groupon ke, mmg murah murah gila kan,
mcm mana eh dorg leh jual murah?
dan barang dorg tiruan ke eh? x ori kan?
sama je mcm online shop lain jual kan?
tapi made ni China lah kan?


aku harap weight scale aku ni boleh tahan lama,
jgn lah sbb beli diskaun ko nk jahanam cepat pulak.
kecewa mak jemah tau, dh seminggu x mkn nasi ni, emosi lain macam sket.
hahaha.tambah lg kalau peha sakit sbb bersenam,
lg lah emosi kelaut.


dan lg satu, sempat jugak grab bangle ni untuk Princess,
dia kan jeles kan Pandora aku tu, aku semangat lah belikan dia bangle ni,
tapi tup tup sampai, besar gila, tapi dia kata untuk toddler,
toddler pe menda nya kalau aku pun boleh muat.
hish! rugi je, tapi comels tau!

tak pelah, ibuu simpan jelah bangle ni,
nanti princess dh besar, ibuu bg semula.hehe.
korg mst dh dasat soping kat Groupon kan,
aku xleh selalu bukak, kang sket sket duit lesap.
ahaha.ok lah bai!

nk tau berat aku? eh tunggu lah mgu depan, aku bgtau k.hahaha.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. cantik nya..akak nak beli jugak la..ada lagi tak ye..

    ReplyDelete
  2. terase macam nak bukak groupon skrg.. hahaha.. kene pulak bonus masuk..

    ReplyDelete
  3. eii geramnya murah plak penimbang tu. Ni kite tengah menutup mata pandang sipi2 je semua sale sale ni demi nyambut org baru hehe

    ReplyDelete
  4. selalu usha je, blm pernah shopping..hehehe

    ReplyDelete
  5. akak selalu je beli kt Groupon sbb mmg yakin dgn cara perniagaan diorg. if xde stok, diorg akan call, emel dan sms. mmg servis yg terbaik dan merupakan salah satu perniagaan online yg sentiasa diyakini.. :)

    ReplyDelete
  6. slalu beli pakej hotel ke ... themepark ke... atau pun photobook je mende lain tak penah beli pun

    ReplyDelete
  7. murahnye penimbang tu...kite beli kat cosway mahal huhuhu

    ReplyDelete
  8. murahnye penimbang tu...kite beli kat cosway mahal huhuhu

    ReplyDelete
  9. murahnye penimbang tu...kite beli kat cosway mahal huhuhu

    ReplyDelete
  10. 1st time rara? pergh suci giler poket kaw. HAHHAHA ida berkali kali daa... nipis poket sudahhh hihihihii

    ReplyDelete
  11. salam, tumpang tanya, if beli Kat groupon, selalu berapa lama masa ank delivery barang kat kita?

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com