29 January 2015

Masih ada yang sayang


harini satu hari, sibuk godek godek blog ni,
kemas kan apa yang tak kemas, update contact,
update page, update blog SafuraOnlineShop
sambil fikir fikir apa lg yg boleh aku buat,
apa lagik promo yang aku nk buat.hahaha.
dalam kepala hotak ni mcm mcm idea ada,
cuma xterbuat je.

blog sebelah aku tu, SafuraOnlineShop tu dari tahun lepas aku buat,
tahun ni baru aku mula operasi.
tujuan aku wujudkan blog tu supaya nanti senang,
kalau ada org google google product yg dorg nak,
boleh lah terselit entry aku,
mana tau rezeki ada kat salah satu entry tu kan.
hehe.kita cuba jelah nasib, kena rajin sikit lah tapi.
hehe.

aku ni kdg kdg suka sgt perasan, hehe.
perasan mcm ada je org jeling jeling,
pandang serong, perli perli aku,
walaupun aku mcm " rasa " je, tapi ntah lah,
benda tu seakan akan menyiksa aku.
aku sangat x suka perasaan tu.
aku harap ramai lah yg boleh support aku.hehe.
kalau nk tolong promot business aku pon boleh gak,
aku bg barang, then tolong pomot.voley ka?
hehe.

tapi, bila baca komen kwn kwn lain,
masih ramai lagi yg support aku,
td masa baca komen komen dorg,
rasa nak nangis.hehe.like kak Diana Rashid,
dia kenal aku dr zaman aku anak dara, sampai kawen,
sampai lah beranak.hehe.
kawan kawan blogger aku masa aku masih anak dara,
ntah kemana mana dah.semua dh hilang.hehe.
seingat aku kak Diana je ada.hehe.
yang lain lain ramai yg aku kenal lepas aku kawen dan beranak.

thanks buat semua yg masih support aku.
aku sangat sangat memerlukan doa kalian.
heee.thanks korg! 

semoga korg juga dimurahkan rezeki.Amin.





7 comments:

CAHAYA MATA said...

mesti la sayangggggg.....!!

;)

Fifi Nadhrah said...

all the best rara.. fifi pon baru nak menapak dalam dunie bisnes.. nanti boleh tunjuk ajar..

Nurzakiah Hanum said...

amin

idzwa kamaruddin said...

ai doakan dari jauh..support u dari belakang ok!

Sue-Rya Qistina said...

insyaAllah..ada insan2 di sekeliling yg masih sygkan kita wpun kdg2 ada org yg x sygkan kita..all the best rara! will always support kawan2 yg berbisnes..

www.suriaqistina.blogspot.com

Lynda Che Lah said...

XOXO

fazianbatrisyia said...

all the best rara....with love

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...